Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Διέγραψε πρώην βουλευτή από το κόμμα του

Γιώργος Τράγκας: Διέγραψε πρώην βουλευτή από το κόμμα του
Γιώργος Τράγκας: Ο δημοσιογράφος και αρχηγός του κόμματος Ελεύθεροι Άνθρωποι αποφάσισε να κάνει την πρώτη διαγραφή από τον σχηματισμό.

Ο Γιώργος Τράγκας ίδρυσε μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο το κόμμα “Ελεύθεροι Άνθρωποι”. Μάλιστα ήδη έχει ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Βασίλη Κανούση. Σε ανύποπτο χρόνο, ο δημοσιογράφος είχε δηλώσει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επιλέξει να κάνει εκλογές.

Τις τελευταίες μέρες μια θέση της Ραχήλ Μακρή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και ως συνέπεια έχουν προκύψει εξελίξεις στο κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ο δημοσιογράφος αποφάσισε να διαγράψει την πρώην βουλευτή Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του.

Η αιτία της διαγραφής

Ο λόγος που ο Γιώργος Τράγκας προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση ήταν η ανάρτηση που είχε κάνει η Ραχήλ Μακρή στα social media αναφερόμενη στον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη. Η ίδια είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ. κάφρος που με έβριζε άδειασε τη γωνιά».

Αυτή η κίνηση εξόργισε τον κ. Τράγκα. Παρόλα αυτά μετά την διαγραφή της ανέφερε: «Πως μπορεί να με διαγράψουν από ένα κόμμα που δεν ανήκω;» Αναφέρει ωστόσο ότι έχει από το 2017 το δικό της κόμμα που είναι το «Μέτωπο Νίκης», συνεπώς, όπως λέει, η διαγραφή την αφήνει αδιάφορη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το Φεβρουάριο που ο κ. Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του, ανακοινώθηκε ότι στο κόμμα του θα συνεργάζεται η Ραχήλ Μακρή, η οποία τότε δήλωσε ότι «θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο».

Η προσθήκη του Γιάννη Δημαρά

Ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζει να ανακοινώνει συνεργασίες και προσχωρήσεις στο κόμμα που έχει ιδρύσει με το όνομα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ανάμεσα σε αυτούς που θα συνεργαστούν είναι ο Βασίλης Κανούσης.

Πριν από λίγες μέρες, ο  Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το κόμμα του πρώην βουλευτή Γιάννη Δημαρά, «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών». Να θυμίσουμε ότι ο κ. Δημαράς εξελέγη στο παρελθόν βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ, του Δημήτρη Τσοβόλα, το 1996, με το ΠΑΣΟΚ τρεις φορές και με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, μέχρι το 2012.

Στην διακήρυξή τους Γιώργος Τράγκας και Γιάννης Δημαράς αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Συμφωνούμε να συνεργαστούμε πολιτικά με στόχο και σκοπό την ανατροπή της απολυταρχικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την καταδίκη της αλαζονικής και ουσιαστικά ανύπαρκτης-συστημικής, «δήθεν» προοδευτικής αριστερής αντιπολίτευσης. Εκτιμούμε ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι το ίδιο αδύναμες, ανίκανες και «ελεγχόμενες» για να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα δεινά, που με τη δική τους πολιτική ευθύνη φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments