Video

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 01/06

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 01/06
Έλα στη θέση μου σήμερα: Ο Ατσαλάκης θα καταφέρει να σώσει τη Βάνα και να γίνει ήρωας στα μάτια της.

Στο «Έλα στη θέση μου» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Βλάσης προσπαθεί να μάθει τι ετοιμάζει ο Δαμιανός, ο οποίος προσπαθεί να συναντήσει κρυφά την Κέντρα.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Βάνα είναι όμηρος των Κένγκε που ψάχνουν τη Σύλβια, για να εκβιάσουν τον Δαμιανό. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να αποφύγει τον Θοδωρή πού θέλει να μάθει τι του κρύβουν. Πώς θα αντιδράσει όταν ακούσει πως ο Μίμης δεν είναι δικό του παιδί;

Ο Ατσαλάκης θα καταφέρει να σώσει τη Βάνα και να γίνει ήρωας στα μάτια της, τι θα κάνει όμως ο Αχιλλέας όταν η Κέντρα τον απειλήσει πως αν η Ρενάτα δεν της πουλήσει τις μετοχές της θα μπει στη φυλακή; Θα καταφέρει ο Βλάσης να κρυφτεί στο αμάξι του Δαμιανού και να μάθει τι κανονίζει η Φαίη;

Έλα στη θέση μου: Επέστρεψε για 5η σεζόν

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του Alpha που βρέθηκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει για 5η σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, άφθονες κωμικές αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές. Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 μια δίνη αποκαλύψεων κι ανακατατάξεων ξεκίνησε.

Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να πείσει την Μαρίνα για τις αγαθές του προθέσεις. Ο Αχιλλέας, στο επίκεντρο των εξελίξεων, έχει πλέον τη μπάλα στο γήπεδό του και είναι αποφασισμένος να κάνει σκληρό παιχνίδι. H Σύλβια είναι «δεμένη» κυριολεκτικά με μία χούφτα διαμάντια, προϊόν ενός μακρινού εγκλήματος. O Δαμιανός και η Ζωγραφιά θα αποτολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σε κίνηση και η Φαίη που αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments