Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [01/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [01/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός 

Αν έχει ρουτινιάσει η σχέση σου και θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, θα αποφασίσεις να τις κάνεις τώρα. Δεν χρειάζεται να εστιάσεις σε ό, τι είναι κουραστικό, μόνο για τις προτιμήσεις σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η αποφασιστικότητα και τη φαντασία σου, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις σέξι αυθορμητισμό όπου χρειάζεται! 

Ταύρος

Ξέρεις πως η καρδιά σου, θέλει αυτό που θέλει! Κι αν επιβεβαιώνει ότι χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου, τότε δώσε προσοχή στο μήνυμα. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με κάτι που δεν ανάβει το πάθος μέσα σου ή δεν εξιτάρει τη φαντασία σου. Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να προσποιηθείς πως είσαι ενθουσιασμένη. Κάνε ό, τι θα σε βοηθήσει να νιώσεις φροντίδα και ξεκούραση. Απλά θυμήσου να βάλεις τον εραστή σου στην εικόνα γι’ αυτό που χρειάζεσαι τώρα. 

Δίδυμος

Αν και έχεις έναν εμπνευσμένο προσωπικό στόχο, μπορεί να χρειαστεί προσοχή στη λεπτομέρεια, για να το εξηγήσεις στο ταίρι σου. Δεν είναι ότι κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις. Αυτός που αγαπάς δεν αγνοεί τον ενθουσιασμό σου. Αν μοιραστείς μαζί του αυτό που σε πυροδοτεί, θα το εκτιμήσει!  

Καρκίνος

Άφησε στο κύμα της ζεστασιάς που υπάρχει τώρα στο δεσμό σου, να βοηθήσει ώστε να νιώσεις πλούσιο πάθος. Θα διαπιστώσεις πως είσαι στο επίκεντρο της προσοχής τώρα… και αξίζει ν’ απολαύσεις την οποιαδήποτε αναγνώριση ή έπαινο. Όταν αισθάνεσαι υπέροχα μέσα σου, ξέρεις πως αυτό θα φανεί κι εξωτερικά. Αν ο εραστής σου έχει συμβάλλει στην υπέροχη διάθεσή σου, μην διστάσεις να του το πεις! 

Λέων

Αν η σχέση σου εξαντλεί την ενέργειά σου ή «ξεφουσκώνει» τη λίμπιντο σου, τότε το να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στο να δώσεις στον εαυτό σου την ελευθερία να κάνεις ό, τι θέλεις και να αφιερωθείς εξ ολοκλήρου στις ανάγκες σου. Αυτό αποδεδειγμένα θεραπεύει με πολλούς τρόπους – και αναζωογονεί την ερωτική σου διάθεση, με όποιο τρόπο χρειάζεται αποκατάσταση.  

Παρθένος

Η παθιασμένη διασκέδαση δεν χρειάζεται άφθονη φαντασία τώρα. Ούτε απαιτεί να καταβάλλεις υπερβολικές προσπάθειες ή δαπάνες για να κάνεις την καρδιά σου και την καρδιά του συντρόφου σου να χτυπήσουν πιο γρήγορα. Στην πραγματικότητα, ο αυθορμητισμός με το άμεσο περιβάλλον σου μπορεί να είναι ικανοποιητικός σε πολλά επίπεδα. Ίσως, το σπίτι σας να είναι ο χώρος που μπορείτε να βρεθείτε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου!

Ζυγός

Αν ένα συγκεκριμένο ρομαντικό ζήτημα εξακολουθεί να προκαλεί σύγχυση, τότε μπορείς να βρεις έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Αν αντιμετωπίσεις με θετική ενέργεια το θέμα, μπορεί να σου αποκαλυφθεί μια πολύτιμη εικόνα. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως ο εραστής σου παρακολουθεί τον τρόπο που το χειρίζεσαι. Θα εντυπωσιαστεί; Πολύ σύντομα!

Σκορπιός

Η παθιασμένη πρόοδος εξαρτάται από τη δημιουργικότητά σου τώρα. Η επιρροή της Σελήνης μπορεί να σε βοηθήσει να εκφράσεις σκέψεις ή συναισθήματα με μεγάλη φαντασία και έμπνευση. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να εκφράσεις ένα σέξι μήνυμα με ευγενικό τρόπο. Απέκτησε τη σωστή ισορροπία και θα κάνεις τον εραστή σου να πέσει στα πόδια σου από έρωτα.

Τοξότης

Η ανησυχία σου, μπορεί να σε κάνει να χάσεις μια ρομαντική ευκαιρία τώρα. Η υπερβολική εστίαση σε ό, τι αποτυπώνει η φαντασία σου θα έχει σαν αποτέλεσμα να αγνοήσεις κάτι που σε ενθαρρύνει και σε αγγίζει. Δες τι μπορείς να κάνεις σχετικά με τη διεύρυνση της προσοχής σου. Η καρδιά σου – και το εραστής σου – θα σε ευχαριστήσουν γι’ αυτό!  

Αιγόκερως

Είσαι από τη φύση σου άτομο που δεν του αρέσουν οι ξαφνικές κι έντονες εκπλήξεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δε θα λατρέψεις μια αυθόρμητη ρομαντική χειρονομία από τον εραστή σου. Ίσως μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την επιρροή της Σελήνης τώρα…. μεταφέροντας αυτό που σκέφτεσαι ή νιώθεις, με την ευγλωττία ενός ποιητή. Οι ευφάνταστες λέξεις θα είναι το εισιτήριό σου για να αγγίξεις την καρδιά του.

Υδροχόος

Αν νιώθεις νευρικότητα ή έχεις πλεόνασμα ενέργειας, η εστίαση στην αξιοποίησή της με τη βοήθεια του εραστή σου, θα είναι η λύση. Ο ουρανός είναι το όριο σχετικά με το πώς μπορείς να την αξιοποιήσεις. Πολλά μπορεί επίσης να βασίζονται στην ανοιχτή σκέψη του εραστή σου. Η παθιασμένη ενέργεια χρειάζεται μια υγιή διέξοδο. Μπορείτε να πάτε μαζί στο γυμναστήριο… ή να εξετάσετε πιο ευφάνταστες στρατηγικές.  

Ιχθύς

Το να είσαι επιλεκτική σε όσα θέλεις να ζήσεις ερωτικά, θα είναι προτεραιότητα τώρα. Έχεις την υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να εξερευνήσεις επιλογές που δεν είχες σκεφτεί στο παρελθόν – ή δε σε βοηθούσε η φαντασία σου καιρό τώρα. Αν αναρωτιέσαι μήπως ο εραστής σου θέλει να σε βοηθήσει στην αναζήτησή σου, τότε έχεις έναν καλό λόγο να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του για όσα θέλεις και χρειάζεσαι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments