Τεχνολογία

iPhone 13 αλλαγές: Έρχονται με μεγαλύτερες μπαταρίες

iPhone 13 αλλαγές: Έρχονται με μεγαλύτερες μπαταρίες
iPhone 13 αλλαγές: Ένα από τα μειονεκτήματα των iPhone είναι η μπαταρία, όμως η Apple αναμένεται να παράξει νέες μεγαλύτερες μπαταρίες.

Μπορεί η παρουσίαση της Apple, για τα νέα iPhone 13 να είναι ακόμη μακριά, όμως ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους οι νέες αλλαγές. Να θυμίσουμε άλλωστε ότι η κάμερα του νέου τηλεφώνου έρχεται με μία νέα λειτουργία.

Η Apple αναμένεται να βάλει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες σε όλα τα μοντέλα της οικογένειας iPhone 13. Αυτό, πρακτικά, δημιουργεί προσδοκία για καλύτερη αυτονομία από όλα τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν.

Οι νέες μπαταρίες

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες που εμφανίστηκαν στο Internet κάνουν λόγο για μπαταρία 2406 mAh στο iPhone 13 Mini, που θα έχει και το μικρότερο μέγεθος, μπαταρία χωρητικότητας 3095 mAh στο iPhone 13 και το iPhone 13 Pro, ενώ τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μονάδα αναμένεται να την έχει το iPhone 13 Pro Max, στα 4352 mAh.

Αξίζει να δούμε, για σκοπούς σύγκρισης, τις χωρητικότητες των μοντέλων της οικογένειας iPhone 12. Έτσι, στο iPhone 12 Mini η μπαταρία είναι στα 2227 mAh, τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro έχουν μονάδα στα 2815 mAh και τέλος, το iPhone 12 Pro Max είναι στα 3687 mAh. Είναι εμφανής η διαφορά προς το καλύτερο, που ετοιμάζει η Apple, σύμφωνα, πάντοτε, με τη σχετική φημολογία.

Πολλοί αναλυτές σχολιάζουν ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται αναλυτικά οι χωρητικότητες των νέων μπαταριών, πέρα από τη φήμη ότι το iPhone 13 θα είναι περισσότερο προικισμένο σε αυτόν τον τομέα από τον προκάτοχό του.

Νέα λειτουργία στην κάμερα

Στην περίπτωση του iPhone 12 Pro Max, το οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας με την τεχνολογία της μετακίνησης του αισθητήρα όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, λειτουργεί για τον ευρυγώνιο φακό του smartphone. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που περιμένει να βρει κανείς στον βασικό εξοπλισμό των DSLR καμερών, αλλά οι πληροφορίες θέλουν την Apple να το συμπεριλαμβάνει ως δεδομένο στοιχείο του εξοπλισμού της κάμερας όλων των μοντέλων του iPhone 13.

Ένα στοιχείο που θεωρείται δεδομένο, επίσης, είναι ότι όλα τα iPhone 13 θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερα διαμερίσματα που θα φιλοξενούν τις κάμερες στο πίσω μέρος, καθώς θα υπάρχει ανάγκη μεγαλύτερου χώρου για να φιλοξενηθούν όλα τα συστήματα που θα συνοδεύουν τις κάμερες, όπως είναι το σύστημα sensor shift.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments