Lifestyle

Μιμή Ντενίση: H αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη

Μιμή Ντενίση: H αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη
Μιμή Ντενίση: Σε συνέντευξη της η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός μίλησε στο After Dark για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή μίλησε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αναφέρει πως κάποια στιγμή υπήρξε ένας θαυμαστής  της που νόμιζε πως ήταν παντρεμένοι. Ακόμη, είχε κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με την ταινία της.

Στο εξομολογητήριο του «After Dark» έκανε ορισμένες αποκαλύψεις, μεταξύ των οποίων, το μεγάλο ποσό που της είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης σε συνεργασία τους στο θέατρο. «Την μεγαλύτερη αμοιβή την ζήτησε ο Στάθης Ψάλτης μετά την επιτυχία της “Θεοδώρας”, στην πρώτη σεζόν. Μιμή Ντενίση

Το αστρονομικό ποσό που είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης

Σχετικά με το αστρονομικό ποσό που ζήτησε ο Στάθης Ψάλτης ανέφερε ότι “Δεν το δεχτήκαμε και δεν το κρατήσαμε κι ήταν πολύ κακό γιατί είχε τεράστια επιτυχία ο ίδιος. Αν σκεφτείς ότι αυτό ήταν το 1995 σε δραχμές, είχε ζητήσει 18 εκατομμύρια. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας θεώρησε ότι πρέπει να ζητήσει από τον παραγωγό, που δεν ήμουν εγώ, ένα τεράστιο νούμερο για να γίνει η παράσταση κι ο παραγωγός αρνήθηκε. Θεώρησε ότι πρέπει να γίνει έτσι, αλλά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και τον παραγωγό» είπε η Μιμή Ντενίση.

«Δεν αγχωνόμουν ποτέ για το ταμείο, όχι ότι δεν θέλω να πετύχει, δεν θα πω τέτοιο ψέμα, θέλω να σκίσει. Δεν βάζω στόχο το ταμείο. Στο θέατρο, είμαι η τελευταία που μαθαίνω για την προπώληση. Έχω δει σε πολλούς καλλιτέχνες την έπαρση. Και έχω δει το απόλυτο φτύσιμο του κοινού μετά από αυτό» είπε η ηθοποιός.

«Επειδή ήταν κλειστά τα θέατρα, δόθηκε η ευκαιρία στους ηθοποιούς να μιλήσουν»

Η Μιμή Ντενίση δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που συνέβησαν στον καλλιτεχνικό χώρο με τις καταγγελίες για παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά. «Δεν θεωρώ ότι ήταν ένα θέμα που απασχολούσε το θέατρο ή τον αθλητισμό. Αφορούσε όλη την κοινωνία. Όλη η κοινωνία είχε από κάτω βιαιότητα και σαπίλα. Οι ηθοποιοί έχουμε έναν άγραφο κανόνα, κανείς δεν θέλει να κλείσει ένα θέατρο που λειτουργεί. Φέτος επειδή ήταν κλειστά τα θέατρα δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν. Ήταν έκπληξη ότι συνέβαιναν γεγονότα πάρα πολύ βαριά. Όλα τα χρόνια υπήρχαν σκηνοθέτες που ούρλιαζαν. Διαφωνώ πλήρως με αυτό […] Είχα τη χαρά να ξεκινήσω με την Αλίκη και να γίνω θιασάρχης από τον δεύτερο χρόνο με τον Γιάννη Φέρτη» είπε και συνέχισε:

«Όποιος έβγαινε καινούριος, τσακ τον έπαιρνε κι αναλόγως του φερόταν. Ακόμα δεν βγήκα από τη σχολή και ήμουν αντίζηλό της στο έργο. Ευτυχώς, ήμουν μελαχρινή. Η ξανθιά που ήταν στη σκηνή είχε περιορισμούς. Εγώ είχα μία μαύρη μαλλούμπα και κάναμε μία συμφωνία. Ο μόνος περιορισμός που μου έβαλε η Αλίκη ήταν ο εξής: Υπήρχε ένα σκαλί στο σκηνικό. Μου είχε πει “εσύ θα περπατάς κάτω από αυτό το σκαλί κι εγώ πάνω από το σκαλί, δεν θα πηγαίνουμε ποτέ στο ίδιο μέρος. Και μετά μου είχε πολλή συμπάθεια».

«Δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας. Λύσσαγαν ποια είναι η εθνική σταρ… Με πολύ χιούμορ όταν με έβλεπε που έλεγε “εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ” και της έλεγα “έπεσε μέχρι το τείχος του Βερολίνου, δεν υπάρχουν πια εθνικά, είναι όλα διεθνή».

Ντενίση: Είχα έναν θαυμαστή που θεωρούσε ότι είμαστε… παντρεμένοι»

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά τον πιο “παράξενο” θαυμαστή που είχε, ο οποίος δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της και να ρωτά πού είναι η ηθοποιός γιατί έχουν… δύο παιδιά. «Είχα ένα θαυμαστή ο οποίος θεωρούσε ότι είμαστε παντρεμένοι. Έπαιρνε τηλέφωνα στο πατρικό μου και έλεγε στη μητέρα μου που είναι η Μιμή, έχουμε υποχρεώσεις και δύο παιδιά. Η μητέρα μου που είχε πλάκα του είπε αφού είσαι ο άντρας της θα ξέρεις ότι είναι στο θέατρο. Μετά του έβαλε τις φωνές και αυτός είπε: “γιατί μου φωνάζετε μητέρα;”. Μετά ήρθε στο θέατρο και σηκώθηκε την ώρα της σκηνής και φώναζε όρθιος “ποιος είσαι εσύ και δεν σου αρέσει η Μιμή”; Έγινε χαμός τότε. Ερχόταν μόνιμα στο καμαρίνι και μου έλεγε για τα παιδιά μας. Τον έδιωξε τελικά η ιδιαιτέρα μου» είπε η Μιμή Ντενίση.

Η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση είναι μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας. Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια. Όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής. Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται. Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε: Μυτιλήνη, Δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, Φάληρο και Χίο.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments