Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο για Playoff: Πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα

Αντετοκούνμπο για Playoff: Πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα
Αντετοκούνμπο για Playoff: Στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Ανατολής, οι Μπακς έχασαν από τους Νετς, έχοντας 44,6% στα σουτ και 6/30 τρίποντα.

Στην κακή απόδοση της ομάδας του αναφορικά με το περιφερειακό σουτ στο παιχνίδι των Bucks με τους Nets για τα Playoff του NBA αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Έλληνας Superstar Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μετά το Game 1, ο Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως η ομάδα πρέπει να παίζει καλύτερη άμυνα, σε βραδιές που δεν μπαίνουν τα σουτ, ενώ, υπενθύμισε πως, αυτός και οι συμπαίκτες του, έχουν να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους σκόρερ του κόσμου.

Οι δηλώσεις Αντετοκούνμπο για τα Playoff του NBA

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Έλληνας φόργουορντ των Μπακς τόνισε: «όταν δεν σουτάρουμε καλά, πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα. Τώρα αντιμετωπίζουμε κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες, κάποιους από τους κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο. Έχουν τον Τζο Χάρις, έναν από τους κορυφαίους σουτέρ στον κόσμο. Αντετοκούνμπο για Playoff

«Έχουν σπουδαίους παίκτες»

Ο Αντετοκούνμπο είπε, επίσης, πως: «Είχαμε το πλάνο μας, είχαν σπουδαίους παίκτες εκεί έξω. Τον KD, τον Ίρβινγκ, τον Τζο Χάρις. Προσπαθήσαμε να τους δυσκολέψουμε, όσο μπορούσαμε. Τα σουτ μας δεν μπήκαν, δεν παλέψαμε όσο σκληρά θέλαμε στην άμυνα.

Ήταν μια εμφάνιση που έμοιαζε με εκείνη στο Game 1 με το Μαϊάμι. Δεν παλέψαμε σαν ομάδα, δεν παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι καλύτερη στην επίθεση σε σχέση με την προηγούμενη.

Πρέπει να στήσω καλύτερα σκριν για τον Μίντλετον και τον Χόλιντεϊ, πρέπει να τους βρω χώρους, να τους πασάρω μετά από το αμυντικό ριμπάουντ. Πρέπει να βρούμε ελεύθερα τρίποντα, πρέπει απλά να συνεχίσουμε να παίζουμε ο ένας για τον άλλο και θα είμαστε καλά, ελπίζω να είμαστε καλά. Αντετοκούνμπο για Playoff

Στο Game 2 πιστεύω ότι θα σουτάρουμε καλύτερα, θα παίξουμε καλύτερη άμυνα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ο Ίρβινγκ είναι ένας από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στη Λίγκα, δεν μπορείς να βάζεις πολύ τα χέρια σου γιατί θα φορτωθείς με φάουλ. Όποιον κι αν πρέπει να μαρκάρω, προσπαθώ να του κάνω τη δουλειά δυσκολότερη».

Θα πρέπει να μείνουμε μαζί, για να παίξουμε σκληρά. Επιθετικά θα βρούμε τις λύσεις, έχουμε πολύ ταλέντο, μπορούμε να επιτεθούμε, να εκτελέσουμε, το σημαντικό είναι να αμυνθούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αγώνες. Αν βρούμε λύσεις στην άμυνα, θα βρούμε τρόπους και στην επίθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments