Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Ντρεοσί στην έξοδο

Παναθηναϊκός: Οι Γάλλοι στέλνουν τον Ντρεοσί στην έξοδο
Παναθηναϊκός: Δημοσιεύματα γαλλικών ΜΜΕ ισχυρίζονται πως ο γενικός διευθυντής του τριφυλλιού θα διαβεί την πόρτα της εξόδου μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Γαλλικά μέσα αναφέρουν πως ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι». Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος μάνατζερ είχε έρθει στον Παναθηναϊκό με ισχυρές περγαμηνές.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο έγκυρος Γάλλος δημοσιογράφος, Λοϊκ Τανζί, ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Ντρεοσί ξεκίνησε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» τον Οκτώβριο, έχοντας και τις… συστάσεις του Μπόλονι, αλλά η πορεία της ομάδας δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα για τον ίδιο. Παναθηναϊκός

«Ο Πιερ Ντρεοσί δεν θα είναι πλέον ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μετά την έναρξη των μεταγραφών», αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτό.

Το προφίλ του Πιερ Ντρεοσί

Λατρεύει την πειθαρχία, έχει στο ενεργητικό του μεγάλα συμβόλαια

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η πειθαρχία που αποτέλεσε και το βασικό κριτήριο της επιλογής του σε συνδυασμό με τις οργανωτικές του γνώσεις και ιδιότητες, ενώ από οικονομικής πλευράς τόσο στη Λιλ (ζάμπλουτος ιδιοκτήτης) όσο και στην Παρί FC (βασικός μέτοχος από το βασίλειο του Μπαχρέιν) είχε πολύ μεγάλα συμβόλαια, έχοντας λύσει το οικονομικό του ζήτημα.

Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπέ της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες. Παναθηναϊκός

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013, ο Πιερ Ντρεοσί ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments