Αθλητισμός

Τσάβι για Μπαρτσελόνα: Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω

Τσάβι για Μπαρτσελόνα: Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω
Τσάβι για Μπαρτσελόνα: Παρά την φημολογία περί επιστροφής του Ερνάντεθ στην Καταλονία, ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Ο μεγάλος Τσάβι Ερνάντεθ, ο παίκτης ο οποίος μαζί με τον Λιονέλ Μέσι τον Άντρες Ινιέστα δημιούργησαν την μεγάλη Μπαρτσελόνα της περασμένης δεκαετίας, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μπλαουγκράνα.

Παρά την φημολογία περί επιστροφής του Τσάβι Ερνάντεθ στην Καταλονία, ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και την νέα σεζόν. Αν και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα, εν τέλει ο 58άχρονος τεχνικός θα συνεχίσει το έργο του στην καταλανική ομάδα. Τσάβι για Μπαρτσελόνα

Οι συνομιλίες Λαπόρτα – Τσάβι για την Μπαρτσελόνα

Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα ο Ζουάν Λαπόρτα είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Τσάβι Ερνάντεθ, έτσι ώστε η άλλοτε δόξα των Μπλαουγκράνα να αναλάβει από το φετινό καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την οποία μεγαλούργησε. Για αυτές τις επαφές μίλησε ο προπονητής της Αλ Σαντ στο «La Vanguardia», τονίζοντας τους λόγους που απέρριψε τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσάβι έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο υπάρχει ένας ειδικός όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τον σύλλογο όποτε θέλει για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα.

Τσάβι για Μπαρτσελόνα

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τσάβι Ερνάντεθ για την Μπαρτσελόνα

«Ευτυχώς ή δυστυχώς έπρεπε να πω όχι δύο φορές στην Μπαρτσελόνα, για διαφορετικούς λόγους, οικογενειακούς, θέμα συμβολαίου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή», σχολίασε ο πρώην άσσος της ομάδας.

Ολοκλήρωσε, σημειώνοντας πως: «Είμαι ανοιχτός βέβαια δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ετοιμάζομαι για αυτό αλλά πρέπει να σεβαστώ τον Κούμαν, που είναι ένας θρύλος για την ομάδα. Όταν έφτασα στην Βαρκελώνη, δέχθηκα πάρα πολλά μηνύματα, αλλά σέβομαι τον Κούμαν και δεν… βιάζομαι. Όταν είναι να έρθει θα έρθει».

Μπαρτσελόνα με μια ματιά

  • Η Μπαρτσελόνα ή Μπάρσα είναι ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη Βαρκελώνη της Καταλωνίας και ιδρύθηκε το 1899.
  • Η Μπάρσα βρίσκεται στη δεύτερη θέση όσον αφορά τη συγκομιδή επίσημα αναγνωρισμένων διεθνών τροπαίων μαζί με την αιγυπτιακή Αλ-Αχλί.
  • Λόγω της ιστορίας της η Μπαρτσελόνα έχει καταστεί ένας εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων της Καταλονίας, ρόλος σφυρηλατημένος στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας του Φράνκο.
  • Έχει μακρόχρονη αντιπαλότητα με την Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments