Αθλητισμός

Εξελίξεις με Λάζαρο στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις με Λάζαρο στον Παναθηναϊκό
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Από ότι φαίνεται στο στόχαστρο του Γιάννη Αλαφούζου και των πράσινων βρίσκεται ο παίκτης που είναι πλέον ελεύθερος.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει μείνει πλέον ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πρόσφατα δεν έκρυψε το πόσο πολύ θα ήθελε να έρθει ξανά στον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, ανέφερε σε συνέντευξη του στο SDNA ότι ήταν μια ανάσα από το να γυρίσει τόσο επί Στραματσόνι όσο και επί Μπόλονι.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος λοιπόν το όνομά του βρέθηκε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με την εφημερίδα «SportDay» μάλιστα να αναφέρεται στην στάση του Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ είδε με πολύ… θετικό μάτι το «άνοιγμα» που έκανε ο Λάζαρος στο «Τριφύλλι» και έχει στο μυαλό του ενδεχόμενη επιστροφή. Πάντως, είναι σε ανοικτή επικοινωνία και με ομάδες της Κύπρου, χωρίς όμως να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνιζόταν ως ακραίος μέσος και μεσοεπιθετικός στον Ατρόμητο. Ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2005, έγινε επαγγελματίας στην ίδια ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε έως και το 2008. Κατόπιν, μεταξύ του 2008 και του 2013 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε ένα νταμπλ, το 2009-10.

Από το 2013 έως και το 2016, αγωνίστηκε στη Σέριε Α και το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα, για την ΑΕΚ, στην οποία έκανε αξιοσημείωτη χρονιά το 2017-18, όπου πέτυχε 7 γκολ σε 27 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, 6 γκολ σε 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 3 γκολ σε 10 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Από το 2005, ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας. Αρχικά στα μικρά τμήματά της U19 και U21. Το 2008, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδος ανδρών, με την οποία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 30 συμμετοχές, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Μουντιάλ του 2014.

Το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό έναντι συμβολαίου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του στο “τριφύλλι” ήταν την περίοδο 2009-10 όταν κατέκτησε το νταμπλ. Στον Παναθηναϊκό παρέμεινε συνολικά 4,5 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments