Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Ατρόμητος: Προτιμάει να μείνει στο Περιστέρι

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Ατρόμητος: Προτιμάει να μείνει στο Περιστέρι
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Ατρόμητος: Ο έμπειρος ξετρέμ προτιμάει να μείνει στο Περιστέρι από το να πάει στην Κύπρο για την Ανόρθωση.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκετές ομάδες από την Κύπρο έκαναν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν, μάλιστα ο παίκτης ταξίδεψε στη μεγαλόνησο για να διαπραγματευτεί με τον Απόλλων Λεμεσού. Ωστόσο οι επαφές δεν απέδωσαν καρπούς και ο Λάζαρος επέστρεψε στη χώρα μας για να βρει ομάδα. Τελικά αυτό δεν άργησε να γίνει καθώς υπέγραψε στον Ατρόμητο.

Η χρονιά για τους Περιστεριώτες δεν είναι αυτή που θα περίμεναν. Ο Ατρόμητος δεν έχει δείξει την απαραίτητη σταθερότητα και ο Λάζαρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Πάντως στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ πέρασε σαν αλλαγή στο φινάλε, κέρδισε το πέναλτι από τον Μάρκο Λιβάγια, και τελικά σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του.

Δεν σκέφτεται την Κύπρο

Τον τελευταίο καιρό η Ανόρθωση έχει δείξει ένα πρωτοφανή ενδιαφέρον για παίκτες που αγωνίζονται στον Ατρόμητο. Ήδη οι Ρισβάνης και  Μπουσούλατζιτς έχουν αποχωρήσει με προορισμό την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο έμπειρος τεχνικός θα ήθελε να τους ακολουθήσει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Γεωργιανός είναι μεγάλος θαυμαστής του Λάζαρου και πιστεύει ότι ακόμα και τώρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του.

Ωστόσο το πρόβλημα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο ίδιος ο παίκτης. Ο Λάζαρος δεν είναι ούτε τώρα ψημένος στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κύπρο. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος δεν θέλει να τον παραχωρήσει και από τη στιγμή που ο παίκτης είναι χαρούμενος στο Περιστέρι τότε δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει η κουβέντα για την μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό κάδρο του Ατρομήτου επανήλθα το όνομα του Μπρούνο, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο Βραζιλιάνος έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στο Περιστέρι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο για την ώρα. Ο Μπρούνο επιθυμεί να συνεργαστεί και πάλι με τον Κάναντι και προτιμά το Περιστέρι παρά την Κύπρο όπου υπάρχει ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments