Αθλητισμός

Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Βλαχοδήμος

Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Βλαχοδήμος
Βλαχοδήμος: Δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Ιταλία κάνουν λόγο για μεταγραφή του παίκτη στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο στόχαστρο του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται να θέλει στο τέρμα της Ρόμα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Να θυμίσουμε ότι παλιότερα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Νιουκαστλ.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα σε Ιταλία και Πορτογαλία κάνουν λόγο για την μεταγραφή του παίκτη. Σε ότι αφορά στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο, θέλει «πακέτο» από τη Μπενφίκα, τον Βάιγκλ για το κέντρο και τον Βλαχοδήμο για το τέρμα.

Μυθικό ποσό για τον τερματοφύλακα

Ωστόσο, στο δημοσίευμα σημειώνεται πως το ποσό που χρειάζεται να δαπανήσει η Ρόμα, φτάνει περίπου τα 45 εκατομμύρια ευρώ και για τους δύο, οπότε η υπόθεση έχει αρκετές δυσκολίες.

Στο ίδιο δημοσίευμα, τονίζεται πως η παρουσία του Τιάγκο Πίντο στους «Τζιαλορόσι» μπορεί να παίξει το ρόλο του, δεδομένου ότι προέρχεται από τη Μπενφίκα, στην οποία είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Ρουί Κόστα.

Μεγάλη αξία

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει φτιάξει καλό όνομα στην Πορτογαλία με τη φανέλα των «αετών» της Μπενφίκα. Τη σεζόν 2019/20, την ιδιαίτερα αυτή χρονιά λόγω του κορωνοϊού, ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Liga Nos, δέχτηκε 25 γκολ, ενώ κράτησε 16 φορές ανέπαφη την εστία του.

Είναι δεδομένο ότι ο διεθνής πορτιέρε έχει μεγάλη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Φανταστείτε ότι το έγκυρο σάιτ Transfermarkt εκτιμά ότι κοστίζει 12 ερκατομμύρια ευρώ την παρούσα στιγμή. Είναι ένα ποσό που όλες -σχεδόν- οι ομάδες της Premier League μπορούν να το δώσουν. Οπότε, το σενάριο της Νιούκαστλ είναι μια πιθανή περίπτωση. svg%3E

Εμείς, πάντως, να σημειώσουμε ότι ο ταλαντούχος γκολκίπερ είχε δώσει συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό «Kicker» τον περασμένο Ιούνιο. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε μιλήσει για την επανεκίννηση της Μπενφίκα και για την επανέναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά είχε αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να πάει στη Νιούκαστλ.

Για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για να τον αποκτήσει είχε πει ότι: «Πάντα με ρωτάνε γι΄αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Είναι φανταστική ομάδα η Μπενφίκα. Νιώθω υπέροχα εδώ. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να γίνομαι κάθε φορά καλύτερος σε αγώνες και προπονήσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments