Αθλητισμός

Οδυσσέας Βλαχοδήμος Μπενφίκα: Τι θα γίνει με τη Νιούκαστλ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος Μπενφίκα: Τι θα γίνει με τη Νιούκαστλ
Οδυσσέας Βλαχοδήμος Μπενφίκα: Νέο δημοσίευμα επιμένει για το ενδιαφέρον της αγγλικής Νιούκαστλ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει φτιάξει καλό όνομα στην Πορτογαλία με τη φανέλα των «αετών» της Μπενφίκα. Τη σεζόν 2019/20, την ιδιαίτερα αυτή χρονιά λόγω του κορωνοϊού, ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Liga Nos, δέχτηκε 25 γκολ, ενώ κράτησε 16 φορές ανέπαφη την εστία του.

Κάθε λίγο και λιγάκι, βέβαια, οι φήμες για μεταγραφή του φουντώνουν. Η εφημερίδα Sportime επανέρχεται με ένα ακόμα δημοσίευμα για την περίπτωση να πάει στην Αγγλία για τη Νιούκαστλ που εδώ και καιρό φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον 26χρονο γκολκίπερ.

Η αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ανοιχτός στον ανταγωνισμό, όχι όμως στο ενδεχόμενο του πάγκου. Οπότε και από τη στιγμή που ο νέος προπονητής της Μπενφίκα μπορεί να έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του ή ακόμα και ο ίδιος ο Βλαχοδήμος να θέλει τη διαφορετική εμπειρία. Γι΄ αυτό ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία για τη μεταγραφή του. Νησί. Πουθενά αλλού. Εκεί που υπάρχει ακόμη “κασέρι” και club που με 15-18 “χαρτιά” θα μπορούσε να δελεάσει την Μπενφίκα που φέτος λόγω κορωνοϊού έχει πάνω από 10 εκατ. ζημιά. Η Νιουκάστλ τον έχει Νο1 στη λίστα της και ετοιμάζεται από αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει τα ψώνια μια και ακόμη δεν έχει ανοίξει καν μύτη στην Πρέμιερ Λιγκ».

Μεγάλη αξία

Είναι δεδομένο ότι ο διεθνής πορτιέρε έχει μεγάλη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Φανταστείτε ότι το έγκυρο σάιτ Transfermarkt εκτιμά ότι κοστίζει 12 ερκατομμύρια ευρώ την παρούσα στιγμή. Είναι ένα ποσό που όλες -σχεδόν- οι ομάδες της Premier League μπορούν να το δώσουν. Οπότε, το σενάριο της Νιούκαστλ είναι μια πιθανή περίπτωση.

Εμείς, πάντως, να σημειώσουμε ότι ο ταλαντούχος γκολκίπερ είχε δώσει συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό «Kicker» τον περασμένο Ιούνιο. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε μιλήσει για την επανεκίννηση της Μπενφίκα και για την επανέναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά είχε αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να πάει στη Νιούκαστλ.

Για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για να τον αποκτήσει είχε πει ότι: «Πάντα με ρωτάνε γι΄αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Είναι φανταστική ομάδα η Μπενφίκα. Νιώθω υπέροχα εδώ. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να γίνομαι κάθε φορά καλύτερος σε αγώνες και προπονήσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments