Lifestyle

Survivor spoiler 7/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler 7/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία
Survivor spoiler 7/6: Ο παίκτης που κερδίζει την αποψινή δεύτερη ασυλία του Survivor 4, θα ανακατέψει την "τράπουλα" για τα καλά.

Λίγο πριν από το τέλος του φετινού κύκλου του Survivor η αγωνία κορυφώνεται… Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου. Ο Σάκης, μάλιστα, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και έβρισκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Μαριαλένας, ενώ άλλη πλευρά της παραλίας οι amigos έστησαν ένα μεγάλο πάρτι για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, το οποίο συνοδεύτηκε από μια θεατρική παράσταση, με πρωταγωνιστές, κυρίως, τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Κόρο  να αποχαιρετούν τον γνωστό τραγουδιστή με τον δικό τους τρόπο, λέγοντας ατάκες τύπου “γεια σου καραγκιόζη” κλπ.

Ο Σάκης Κατσούλης υπέδειξε ως υποψήφια την Καρολίνα για αγωνιστικούς λόγους αλλά και επειδή σύμφωνα με τον ίδιο η παίκτρια έχει αλλάξει συμπεριφορά τις τελευταίες 15 μέρες.

Survivor spoiler 7/6: Τι θα δούμε απόψε

Ένα γεμάτο εντάσεις επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (7/6) στο Survivor 4, όπως μαρτυρά το τρέιλερ που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα. Στο επίκεντρο η Ελένη Χαμπέρη, η οποία κατηγορείται από Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη για δολοπλοκίες.

“Πραγματικά είναι μία κοπέλα, η οποία τις τελευταίες 15 μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον συνεχώς”, είπε ο Σάκης. Ενώ η Μαριαλένα τόνισε: “Δεν μπορώ να καταλάβω, τη μία έρχεται κράζει τους φίλους της σε μας και παράλληλα πάει στους φίλους της και κράζει εμάς. Όταν της τα λέμε και πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κάνει πίσω και δεν μιλάει ποτέ. Και “δε θέλω εντάσεις, και δε θέλω τσακωμούς”.

Η Ελένη από την άλλη είπε με τη σειρά της: “Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται εσκεμμένα. Προφανέστατα επειδή έχει στο μυαλό του ότι θέλει να είμαι η επόμενη υποψήφια, προετοιμάζει το έδαφος”.

Το αποψινό επεισόδιο περιλαμβάνει και το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Στο Συμβούλιο του νησιού αναμένεται να δούμε εντάσεις και τσακωμούς.

Survivor spoiler 7/6: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός οι ασυλίες θα είναι επίσης τρεις, ενώ όποιος κερδίσει τις δύο από τις τρεις δεν μπορεί να βγει υποψήφιος. Μάλιστα, όποιος έχει ψηφιστεί στο πρώτο συμβούλιο μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά του για αποχώρηση αν κερδίσει τις δύο επόμενες ασυλίες.

Σύμφωνα με τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει την αποψινή ασυλία για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο ποδοσφαιριστής θα υποδείξει ως δεύτερο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο βρίσκεται σε διαρκή κόντρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments