Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [07/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, αν κινηθούν τολμηρά τότε θα ανταμειφθούν.

Κριός 

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που δημιουργούσες καιρό τώρα με τον εραστή σου θα περάσει σε εφαρμογή. Θα ξεκινήσει μια νέα εποχή συνεργασίας μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερη, θα αποφασίσεις να προωθηθείς με τρόπους που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση στο μακιγιάζ, το κούρεμα ή τα ρούχα θα σε αναζωογονήσει πραγματικά. 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα! Επομένως προσπάθησε να βρεις υγιείς διεξόδους γι’ αυτά. Μια στάση ευγνωμοσύνης προς τις τρέχουσες περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής μπορεί να είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Είναι καλύτερη αυτή η επιλογή, από το να διοχετευτούν τα συναισθήματα σε κάθε καταπιεσμένη απογοήτευση ή αγωνία. Αν μάλιστα ανοιχτείς σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ή σε κάποιο φίλο, αυτό θα σε βοηθήσει ν’ αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη προοπτική.

Δίδυμος

Η Σελήνη διεγείρει την απόσπαση, την απομόνωση και τα οράματα τώρα. Μπορείς να απομακρυνθείς από την πραγματικότητα και να βυθιστείς στις φαντασιώσεις σου – αν αυτό νιώθεις πως θέλεις να κάνεις. Η σύντομη απομόνωση θα είναι αναζωογονητική και να βοηθήσει πολύ στην αναζωογόνησή σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να αξιολογήσεις τον κατάλογο των αναγκών της καρδιάς σου. Μερικές φορές, λίγος χρόνος με τον εαυτό σου, είναι ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις.  

Καρκίνος

Η Σελήνη επηρεάζει τις φιλίες, ενθαρρύνοντάς σε να αλληλεπιδράσεις μ’ αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη. Αν είσαι ελεύθερη, κάθε φορά που φλερτάρεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο θα νιώθεις πως η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη… κι άκρως αισθησιακή. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα ερωτικά σου ίσως έχουν λεπτές αποχρώσεις τώρα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι λιγότερο εφικτά. 

Λέων

Δες τι μπορείς να κάνεις για να αξιοποιήσεις και να εφαρμόσεις μέρος της επαγγελματικής ενέργειας που επικρατεί, στην ερωτική σου ζωή. Η Σελήνη υπογραμμίζει την ικανότητά σου να κάνεις πρόοδο στην καριέρα σου, αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις μέρος αυτής της ενέργειας σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου. Το λιονταρίσιο πάθος σου θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα – αν είσαι πρόθυμη να το κάνεις!

Παρθένος

Αν νιώθεις μια έντονη παρόρμηση να κάνεις σχέδια για μια ρομαντική περιπέτεια αυτή τη στιγμή, τότε κάτι ξεχωριστό θα προκύψει! Το φεγγάρι διεγείρει τη λαχτάρα! Ακόμα κι αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις κάπου μακριά, μπορείς με τον εραστή σου, να περάσετε υπέροχα προς το παρόν, κάνοντας σχέδια για ένα μελλοντικό ταξίδι. Άφησε τον μελλοντικό ενθουσιασμό…. να ξεκινήσει σήμερα!

Ζυγός

Τα θέματα της ερωτικής ζωής σου που δεν έχουν δει ακόμη το φως, θα λάβουν ιδιαίτερη εστίαση τώρα, καθώς η Σελήνη επηρεάζει το μοίρασμα και τις αποκαλύψεις. Ίσως να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι τρομακτικό ή έντονο στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου. Όμως τουλάχιστον μία αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από το χαλί. Αν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα με τον αγαπημένο σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φέρεις στο τραπέζι.  

Σκορπιός

Η φιλόδοξη ενέργεια μπορεί να εξυπηρετήσει έναν χρήσιμο σκοπό στην ερωτική σου ζωή, αν εκμεταλλευτείς σωστά την έμπνευση που τη συνοδεύει. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε κάτι απτό στον συναισθηματικό σου κόσμο, θα μπορέσεις να νιώσεις μια αυξημένη επιθυμία για διέγερση και θετικές αλληλεπιδράσεις – ειδικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει! 

Τοξότης

Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να δομήσεις και να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις στην ρουτίνα και τις συνήθειες της καθημερινότητάς σου τώρα. Αν και αφορούν τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, τίποτα δεν σ’ εμποδίζει ν’ αλλάξεις οποιαδήποτε ρομαντική συνήθεια για να κάνεις τη σχέση σου πιο σταθερή κι αυθόρμητη – αν χρειάζεται. Η επιλογή είναι δική σου!  

Αιγόκερως

Το φεγγάρι ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό τώρα, γι’ αυτό προσπάθησε ν’ αφιερώσεις χρόνο για να επιδοθείς στα προσωπικά σου και να χαλαρώσεις με τον εραστή σου. Υπάρχει μια αφθονία δημιουργικής ενέργειας που διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μια αισθησιακή, παθιασμένη ατμόσφαιρα σε περιμένει, για να συνδεθείς μαζί της και να την καταλάβεις!

Υδροχόος

Η ηρεμία ίσως είναι η λέξη-κλειδί για τα ερωτικά σου θέματα τώρα. Θα μπορέσεις ν’ αποφύγεις κάτι αγχωτικό και θα θελήσεις ν’ ακολουθήσουν τους όρους σου, πολλά συναισθηματικά σου ζητήματα Γνωρίζεις τι θέλεις να αποδεχτείς και τι να απορρίψεις. Και δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό σ’ αυτή τη στάση ή την προσέγγισή σου τώρα. Απλά ξεκαθαρίζεις, τι χαροποιεί την καρδιά σου…. και τι όχι.  

Ιχθύς

Ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτούν άμεση δράση σε τομείς εκτός της ερωτικής σου ζωής, η υπόσχεση των ερωτικών στιγμών με τον εραστή σου αργότερα… σε ενθαρρύνει! Υπάρχει πραγματικά ένα ευχάριστο και παθιασμένο δυναμικό σήμερα. Γι’ αυτό άφησε τον εαυτό σου να παρακινηθεί από τις επιθυμίες της καρδιάς σου για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με κάθε δυνατό τρόπο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments