Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [08/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [08/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Εξαιτίας της Σελήνης που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τα πράγματα θα είναι θολά στους δεσμούς των ζωδίων σήμερα.

Κριός 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου και κανένας δεν είναι πολυέξοδος. Ο έρωτας και το ειδύλλιο θα ωφεληθούν πολύ περισσότερο αν χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, από ό, τι αν αγοράσεις μια φευγαλέα ευχαρίστηση. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να περάσεις καλά. Δημιουργικοί και ανάλαφροι τρόποι δημιουργίας ή εμβάθυνσης του δεσμού σου, περιμένουν να τους ανακαλύψεις.

Ταύρος

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μπορεί να συσσωρεύονται λεπτό προς λεπτό σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Αν περάσεις λίγο χρόνο όμως με τον εραστή σου, θα νιώσεις ήρεμη και αναζωογονημένη. Ανεξάρτητα από τα σοβαρά σύννεφα που αιωρούνται αλλού, ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου, μπορεί να είναι ένα προστατευτικό και ανακουφιστικό καταφύγιο τώρα.

Δίδυμος

Αν νιώθεις ικανή να εφαρμόσεις έμπνευση και φαντασία στην ερωτική σου ζωή, θα ανακαλύψεις πως τα οράματα που δημιουργείς γίνονται πιο δυνατά ή πιο ζωντανά. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως τα σέξι οράματα χρειάζονται τη φαντασία σου για να δημιουργηθούν. Εμπιστέψου τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό και η καρδιά σου παράλληλα τώρα για να κάνεις πραγματικότητα, μια παθιασμένη σου φιλοδοξία!

Καρκίνος

Ένα πιο ανοιχτό μυαλό στα ερωτικά σου, συνεπάγεται πως δεν ανατρέχεις σε κάποιες προβληματικές ή απογοητευτικές πτυχές του παρελθόντος. Συλλογίσου τώρα τις παθιασμένες δυνατότητες με τον αγαπημένο σου. Η πρόοδος μπορεί να γίνει με τους όρους σου, καθώς απολαμβάνεις παράλληλα, τον ρομαντικό σεβασμό.

Λέων

Αν είσαι ελεύθερη και νιώθεις πως χάνεις κάτι συναισθηματικά.. ή αν είσαι σε σχέση και έχεις πάθος για κάτι, τότε εστίασε εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις τις επαγγελματικές προσπάθειες να σε εξαντλούν, ώστε να μην σου μένει ενέργεια για να βιώσεις ρομαντικές και παθιασμένες απολαύσεις. Φέρε περισσότερη ισορροπία στον κόσμο σου μετακινώντας τα ερωτικά σου στην υψηλότερη βαθμίδα της λίστας των προτεραιοτήτων σου.  

Παρθένος

Η εστίαση και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σου, θα προχωρήσουν γρήγορα στη λίστα προτεραιοτήτων σου τώρα. Και θα χρειαστεί να ισορροπήσεις τα επαγγελματικά σου με την ερωτική σου ζωή. Μόνο μην πείσεις τον εαυτό σου, πως η πορεία προς την παθιασμένη πρόοδο θα εμποδίζεται επ’ αόριστο. Επειδή οι απολαύσεις.. σε περιμένουν ακριβώς στη γωνία. 

Ζυγός

Γνωρίζοντας τι θα ήθελες να ζήσεις περισσότερο στα ερωτικά σου θα σε παρακινήσει να γίνεις πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης. Η δημιουργία σέξι αυθορμητισμού στο δεσμό σου, απαιτεί μόνο μια μικρή αλλαγή στη στάση σου κι όχι μια έντονη προσπάθεια. Καθοδηγήσου από τη φαντασία σου, για να αποκτήσεις παθιασμένη αφθονία στον κόσμο σου τώρα!  

Σκορπιός

Παραδόξως, το να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη κι εκφραστική στα ερωτικά σου, θα σε ενθαρρύνει να δεις την ερωτική σου ζωή πιο σοβαρά. Ξέρεις πως η καρδιά και η λίμπιντο σου, θέλουν αυτό που θέλουν – και θα είσαι πιο δεκτική σε νέες παθιασμένες δυνατότητες για να ικανοποιήσεις και τις δύο. Όμως προσπάθησε να μην δημιουργήσεις πολύ αυστηρή ατζέντα. Ο αυθορμητισμός και η μαγεία, λειτουργούν πάντα μαζί.

Τοξότης

Θα κάνεις κακό τον εαυτό σου αν αναγνωρίσεις ορισμένα συναισθήματα και απορρίψεις κάποια άλλα. Παρόλο που ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς μ’ αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις για ένα συγκεκριμένο άτομο τώρα, είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς ό, τι αισθάνεσαι. Το να είσαι ευάλωτη, συχνά δημιουργεί κάποια δυσφορία, αλλά οι ανταμοιβές την ξεπερνούν πάντα.  

Αιγόκερως

Η έκφραση των ρομαντικών συναισθημάτων είναι πάντα απελευθερωτική. Αν όμως υπάρχει κάτι που θέλεις να πεις στον εραστή σου, που οι απλές λέξεις δεν θα το εκφράσουν σωστά, τότε βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου. Έχεις μια πολύ ισχυρή ικανότητα να επικοινωνείς με τα συναισθήματά σου, υπέροχα τώρα. Αν εκμεταλλευτείς αυτή την ενέργεια σωστά, θα σε ζηλέψει ο πιο διάσημος ρομαντικός μυθιστοριογράφος! 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη προσφέρει υποστήριξη, για τη βελτίωση των συνθηκών της ερωτικής σου ζωής. Οι παλιές και ξεπερασμένες συνήθειες ή ρουτίνες μπορούν να αντικατασταθούν με κάτι εμπνευσμένο ή αναζωογονητικό. Θα δεις τη σύνδεση μεταξύ της στάσιμης ενέργειας σε ό, τι έχει γίνει κουραστικό στα ερωτικά σου και στην μείωση κάθε ερωτικής ή παθιασμένης σπίθας.  

Ιχθύς

Για χάρη της ευημερίας και του πάθους σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το ρομαντισμό και την οικειότητα να γίνουν χίμαιρα. Το αύριο- όπως λένε- δεν έρχεται ποτέ… και θα κάνεις κακό στον εαυτό σου, αν καθυστερήσεις το παθιασμένο δυναμικό που σου προσφέρεται τώρα. Μόλις ξεκινήσεις να αφιερώνεις χρόνο για το άτομο που χαροποιεί την καρδιά σου, να είσαι σίγουρη πως θα γίνει συνήθεια στο πρόγραμμά σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments