Διεθνή

Μαρία Σάκκαρη: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες

Μαρία Σάκκαρη: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες
Μαρία Σάκκαρη: Μήνυμα προς όλους τους Έλληνες έστειλε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros.

Μήνυμα προς όλους τους Έλληνες έστειλε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση της. Να θυμίσουμε ότι κατάφερε να νικήσει την Ίγκα Σφιόντεκ και να προκριθεί στους 4 του Roland Garros. Ακόμη, η ίδια με ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση είχε προκριθεί στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν.

Αμέσως μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας της και θέλει να την απολαύσει, ενώ έστειλε και μήνυμα στους Έλληνες.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες”

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσω ακόμη. Δεν έχω λόγια, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει χωρίς την ομάδα μου. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα σήμερα.

Δεν θα σας πω το πλάνο μου για την Ίγκα, γιατί θα ξαναπαίξουμε σίγουρα (γέλια). Το απόλαυσα. Πριν τον αγώνα κλείστηκα στον εαυτό μου και είπα ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς και πρέπει να το απολαύσεις. Και το απόλαυσα».

Το μήνυμα που έστειλε στα ελληνικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ και που μας βλέπουν από την τηλεόραση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και την ομάδα μου. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη».

Το ματς

Η κορυφαία τενίστρια της, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις έκανε περίπατο στα προημιτελικά και πλέον μπορεί να θεωρείται μεταξύ των διεκδικητριών του τροπαίου. Η Σάκκαρη ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι και δέχθηκε μπρέικ στο πρώτο της σερβίς, με την Σφιόντικ να προηγείται με 2-0 στα γκέιμ. Η αντίδραση της Μαρίας ήταν όμως άμεση, αφού με δικό της μπρέικ αμέσως μετά, έφθασε μέχρι την ισοφάριση.

Η συνέχεια ήταν απολαυστική, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της και με εκπληκτικό τένις να καταφέρει να δυσκολέψει την Πολωνή αντίπαλό της. Πέτυχε έτσι και δεύτερο μπρέικ για να σερβίρει για τον πρώτο σετ και το 1-0. Μαρία Σάκκαρη Ρολάν Γκαρός

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments