Διεθνή

Σάκκαρη σε διαιτητή: «Κουράστηκε το παιδί που κρατάει την ομπρέλα, κρίμα είναι»

Σάκκαρη σε διαιτητή: «Κουράστηκε το παιδί που κρατάει την ομπρέλα, κρίμα είναι»
Σάκκαρη σε διαιτητή: Παρά την μεγάλη νίκη και πρόκριση της στους 8 του Γαλλικού Οπεν, η τενίστρια έκανε μία ιδιαίτερη κίνηση.

Μία πολύ ωραία κίνηση έκανε η Μαρία Σάκκαρη όταν ζήτησε σε διαιτητή να αλλάξει το παιδί που της κράταγε την ομπρέλα. Να θυμίσουμε ότι κατάφερε να νικήσει την Ίγκα Σφιόντεκ και να προκριθεί στους 4 του Roland Garros. Ακόμη, η ίδια με ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση είχε προκριθεί στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν.

Πιο συγκεκριμένα, μια σπουδαία κίνηση έκανε η Μαρία Σάκκαρη στο παιχνίδι της με την Ιγκα Σβιάτεκ για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Μία ιδιαίτερη κίνηση

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν μπροστά με 1-0 σετ και 2-0 γκέιμ στο δεύτερο σετ, όταν η Ίγκα Σβιάτεκ κάλεσε στην καρέκλα της τον φυσικοθεραπευτή. Κάποιες ενοχλήσεις την υποχρέωσαν να πάρει το ιατρικό τάιμ άουτ που δικαιούται, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή περίπου 6-7 λεπτών.

Η Σάκκαρη κάθισε στην καρέκλα της κι όταν πέρασαν ορισμένα λεπτά κατάλαβε πως το παιδί που κρατούσε την ομπρέλα για να την προφυλάξει από τον ήλιο είχε κουραστεί. Η Σάκκαρη γύρισε στον διαιτητή και ζήτησε «να αλλάξει το παιδί που κρατάει την ομπρέλα, γιατί μπορεί να έχει κουραστεί το χέρι του. Κρίμα είναι».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες»

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσω ακόμη. Δεν έχω λόγια, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει χωρίς την ομάδα μου. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα σήμερα.

Δεν θα σας πω το πλάνο μου για την Ίγκα, γιατί θα ξαναπαίξουμε σίγουρα (γέλια). Το απόλαυσα. Πριν τον αγώνα κλείστηκα στον εαυτό μου και είπα ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς και πρέπει να το απολαύσεις. Και το απόλαυσα».

Το μήνυμα που έστειλε στα ελληνικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ και που μας βλέπουν από την τηλεόραση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και την ομάδα μου. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments