Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Νέα αποκαλυπτική φωτογραφία με καυτό μπικίνι

Μίνα Αρναούτη: Νέα αποκαλυπτική φωτογραφία με καυτό μπικίνι
Μίνα Αρναούτη: Απολαμβάνει το καλοκαίρι και φωτογραφίζεται με το μαγιό της (Pic)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Μίνα Αρναούτη φαίνεται πως ήδη απολαμβάνει τον ήλιο. Φροντίζει όμως να ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αναρτά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο.

Η μελαχρινή καλλονή που αγαπά τα social media και λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Facebook που «κόβει την ανάσα».

Συγκεκριμένα, έβαλε ένα μαύρο μπικίνι, απόλαυσε το ποτό της και πόζαρε μπροστά σε μία πισίνα, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη. Όπως φαίνεται, οι ισορροπίες επανέρχονται στην ζωή της, μετά το δυστύχημα που είχε και το οποίο στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και εκείνη χαμογελάει ξανά.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ένα απλό: «Αχ, Ιούνιος».

Έχασε το δικαστήριο

Η Μίνα Αρναούτη πλέον καλείται να αποζημιώσει την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή. Μάλιστα, το ποσό που επιδικάστηκε, όπως δημοσιοποίησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook είναι 2.000 ευρώ για τον Σταύρο και την Αθηνά Παντελίδη (γονείς) και τα Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο (αδέρφια).

Όπως εξήγησε η Μίνα Αρναούτη, λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο, δεν δύναται να πληρώσει τις 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο. «Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία» έγραψε στην ανάρτησή της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments