Αθλητισμός

Κατάρρευση ποδοσφαιριστή: Στην εντατική 14χρονος ποδοσφαιριστής από τη Χαλκιδική

Κατάρρευση ποδοσφαιριστή: Στην εντατική 14χρονος ποδοσφαιριστής από τη Χαλκιδική
Κατάρρευση ποδοσφαιριστή: Στην εντατική Μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται 14χρονος ποδοσφαιριστής.

Την ίδια περιπέτεια με τον Έρικσεν στο Euro 2020 είχε και ένας 14χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατέρρευσε κατά την διάρκεια της προπόνησης και κατόπιν του συμβάντος αυτού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, την Εντατική Μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, διασωληνωμένος 14χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, στα Μουδανιά Χαλκιδικής. Το αγόρι, ευτυχώς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Κατάρρευση ποδοσφαιριστή:Έγκαιρη αντίδραση του προπονητή και των παικτών

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι σταθερή και παρακολουθείται από γιατρούς της μονάδας και καρδιολόγο. Σύμφωνα με το Star, ο 14χρονος δέχτηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και η έγκυρη αντίδραση του προπονητή και των γιατρών του ήταν ο λόγος που η περιπέτεια υγείας του εφήβου είχε αίσιο τέλος.

Κατάρρευση ποδοσφαιριστή: Τι λέει για το περιστατικό o πρόεδρος της επιτροπής καρδιολόγων της αγγλικής ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της επιτροπής καρδιολόγων της αγγλικής ομοσπονδίας και καθηγητής στο πανεπιστήμιο St Georges του Λονδίνου Σαντζέι Σάρμα, ο οποίος έχει συνυπάρξει μάλιστα με τον Έρικσεν στην Τότεναμ, ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής για λίγα λεπτά πέθανε, αλλά επανήλθε. Ενώ ο γιατρός δεν είναι και πολύ αισιόδοξος για το αν ο Έρικσεν θα ξαναπαίξει ποτέ ποδόσφαιρο. Eriksen

«Προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά.

Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε σήμερα, για λίγα λεπτά βέβαια, αλλά πέθανε και επανήλθε. Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι. Τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός, αλλά τα άσχημα πως μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments