Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους για Τσινγκρίνσκι

ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους για Τσινγκρίνσκι
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο αμυντικός Ντμίτρο Τσινγκρίνσκι από την ΑΕΚ , όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός που αποτέλεσε σημαντικό μέλος στην άμυνα των Κιτρινόμαυρων τα προηγούμενα χρόνια αποχωρεί ελεύθερος, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία με την Ένωση για νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτόν.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 από την Ντνίπρο και στα χρόνια που ακολούθησαν μέτρησε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 23 στο κύπελλο και 20 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018. Συνολικά έπαιξε σε 126 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 5 φορές.

Ντμίτρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ήδη ένδοξης καριέρας σου. Επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…»

Προς ΑΕΚ ο Τζαβέλας

Εντός της εβδομάδας θέλουν να τελειώσουν με την μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως τα έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον διεθνή αμυντικό και μένει να συμβεί το ίδιο και με την Αλάνιασπορ η οποία έχει βάλει ρήτρα το ποσό των 400 χιλ. ευρώ για τον παίκτη.Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν με το θέμα της μεταγραφής άμεσα ώστε ο Τζαβέλλας να βρεθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Πήλιο, για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η Ένωση θα προσπαθήσει να ρίξει την ρήτρα , ωστόσο εάν δεν το καταφέρει να θα καταβάλει στους Τούρκους το ποσό ώστε να μην χρειαστεί να γίνει μεταγραφικό σήριαλ η απόκτηση του Έλληνα παίκτη και να κλείσει το κενό στην άμυνα .

Ασχέτως με το εάν ο Τζαβέλλας τελικώς αποτελέσει μέλος την ΑΕΚ , οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν σκοπό να προχωρήσουν και σε απόκτηση ακόμη ενός στόπερ για να ενισχυθούν πλήρως στο κέντρο της άμυνας και να θωρακήσουν την ομάδα τους. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments