Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι μέρες και οι ώρες των φιλικών στην Αυστρία

Ολυμπιακός: Οι μέρες και οι ώρες των φιλικών στην Αυστρία
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας που θα δώσει στην Αυστρία. Έξι ματς κατά την παραμονή του θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να ετοιμάζονται για τη μετάβασή τους στην Αυστρία, η οποία θα γίνει σε περίπου 10 μέρες, όπου έχουν προγραμματίσει μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων. Την ίδια στιγμή οι ιθύνοντες στην Πλατεία Αλεξάνδρας τσεκάρουν τους προτεινόμενους παίκτες που αναμένεται να ενταχθούν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι Πειραιώτες θα παραμείνουν στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου όπου θα δώσουν 6 ματς, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει τις ημερομηνίες και τις ώρες των αναμετρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα 6 φιλικά θα έχουν ώρα έναρξης στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26/6 οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με την Βολφσμπέργκερ, την πέμπτη του περσινού αυστριακού πρωταθλήματος και στις 27/6, ένα 24ωρο αργότερα, με τη ρωσική Κράσνονταρ.

Δυο μέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Σάλτσμπουργκ και στις 30/6 θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στις 3 Ιουλίου οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με την Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ στις 2/7 με τη ρωσική Ούφα.

Δείτε το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments