Αθλητισμός

Το απίστευτο ξενοδοχείο που άνοιξε ο Πέλκας στη Χαλκιδική

Το απίστευτο ξενοδοχείο που άνοιξε ο Πέλκας στη Χαλκιδική
Πέλκας: Ο αστέρας της Φενέρμπαχτσε ανοίγεται και σε έναν δεύτερο τομέα αυτόν της φιλοξενίας επενδύοντας στην δημιουργία ενός νέου ξενοδοχείου στην Χαλκιδική.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος όμως πέρα από τα ποδοσφαιρικά φαίνεται πως επενδύει και σε έναν δεύτερο τομέα, αυτόν της φιλοξενίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής επένδυσε στη δημιουργία ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, το οποίο φέρει το όνομα “Mirablue Luxury Residences” και άνοιξε μόλις τις πύλες του, όπως έκανε γνωστό και ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση του

Στο σχετικό μήνυμά του, ο Πέλκας έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: «Μετά από δύο χρόνια εργασιών ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τις πύλες μας. Δημιουργήσαμε έναν φανταστικό χώρο για να μείνετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Εγώ και η Mirablue Residence είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε. Απολαύστε και περάστε το καλοκαίρι σας μαζί μας στο νέο μας ξενοδοχείο που ανοίγει την Παρασκευή».

Το ιδιαίτερο αντίο στον ΠΑΟΚ

Ο διεθνής άσος είχε αποχαιρετίσει τον ΠΑΟΚ, όπου υπήρξε και αρχηγός, με ένα συγκινητικό μήνυμα, δείγμα του πόσο δένονται με τις ομάδες τους ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Ειδικά, όταν ξεκινάνε από τις υποδομές μιας ομάδας.

Ο νέος άσος της Φενέρ έγραψε: «Με αυτό το χαμόγελο στα χείλη ήρθε η ώρα να πούμε αντίο.. Είμαι από τα 13 μου στην ομάδα και είμαι 26.. Την μισή μου ζωή ρε φίλε την μισή μου ζωή.. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει.. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο σ αυτά που θέλω να πω και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου γι’ αυτήν την ομάδα!! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας για όλα όσα μου έχει προσφέρει, μου στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας και με βοήθησε να γίνω ποδοσφαιριστής και να πετύχω παιδικά όνειρα.

Έπειτα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω όσα πέτυχα αυτά τα εννιά χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα, σε όλους τους προπονητές που από όλους κέρδισα πράγματα, στα παιδιά που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και εννοώ τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους μάγειρες, τους φωτογράφους και σ αυτούς που είναι στα γραφεία ,τον Αρωνιάδη, τον Κυρ Κυρ.

Τέλος θα ήθελα να αφήσω τον κόσμο μας, τον λαό του ΠΑΟΚ. Μου δώσατε πολύ αγάπη ,με κάνατε να νιώσω Θεός, με ανεβάσατε πολύ ψηλά, δέχτηκα κριτική, η αλήθεια είναι πιέστηκα αρκετά κάποιες φορές όμως δεν τα παράτησα ποτέ, δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να σας κάνω περήφανους, να τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο κι ας μην ήμουνα καλός κάποιες φορές ,ακόμα και εκείνες τις φορές πιστέψτε με έδινα το 100% και παραπάνω! Οι στιγμές χαράς θα μείνουν πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments