Lifestyle

Survivor spoiler 15/6: Η δεύτερη ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor spoiler 15/6: Η δεύτερη ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος
Survivor spoiler 15/6: Η δεύτερη ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος

Μία δυνατή εβδομάδα άρχισε για το Survivor, με ένα επεισόδιο που τα είχε όλα και μπορείτε να απολαύσετε στα highlights του Survivor.

Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν, είδαμε ξανά γυναίκες και άντρες να… μάχονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Εκεί όπως φαίνεται και στα στατιστικά του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης ήταν απίστευτος, δίνοντας μία παράσταση χωρίς προηγούμενο, κάνοντας 11 νίκες σε 11 runs.

Έτσι πήρε την ασυλία και ήταν αυτός που θα έπρεπε να δώσει ένα συμπαίκτη του στον τάκο, με τον παίκτη των Κόκκινων να φαίνεται ότι βρίσκεται ανάμεσα στην Ελένη και τον Ασημακόπουλο. Τελικώς επέλεξε την πρώτη, με τις εντάσεις φυσικά να μη σταματούν και στο συμβούλιο του νησιού, υπό το βλέμμα του Γιώργου Λιανού.

Survivor spoiler 15/6: Ποιος κερδίζει την 2η ασυλία;

Και απόψε λοιπόν, οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να πάρουν τη δεύτερη ατομική ασυλία. Οι Amigos σίγουρα την έχουν ανάγκη γιατί αν δεν την πάρουν, ένας από τους παίκτες τους θα βρεθεί ξανά υποψήφιος για αποχώρηση.

Ακόμα είναι νωρίς για το οριστικό αποτέλεσμα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει και ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο οι δυνατότεροι παίκτες Σάκης, Ηλίας και Μαριαλένα έχουν το προβάδισμα, μεταφέρει το sporttime.gr. Η Ελένη, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος ακολουθούν, ωστόσο έχουν δείξει χτυπητές αδυναμίες και δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν.

Τον υποψήφιο ή υποψήφια θα δώσει ο παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία της ημέρας! Ποιος είναι αυτός; Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ανέφεραν πως σίγουρα μια ασυλία μέσα στην εβδομάδα παίρνει ο Σάκης και ο Ηλίας. Ο Σάκης πήρε (δεν αποκλείουμε να πάρει και δεύτερη) οπότε πιθανό αρκετά είναι να κερδίσει σήμερα ο Ηλίας.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Αν κερδίσει ο Ηλίας θα δώσει την Μαριαλένα καθώς όπως είπε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στους δύο δεν μπορεί να ψηφίσει τον Σάκη. Τώρα να κάνει τόσο μεγάλη κωλοτούμπα δεν πιστεύουμε! Αν κερδίσει κάποιος από την παρέα Σάκη – Μαριαλένα υποψήφιος θα είναι ένας εκ των Κόρο ή Ασημακόπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments