Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [15/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [15/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι οι σχέσεις είναι ο τόπος, όπου μαθαίνουμε περισσότερο και εκεί όπου δοκιμάζονται η υπομονή και η γενναιοδωρία της καρδιάς μας. Μπορεί να έχετε έναν καλό λόγο για να πιστεύετε ότι ο/η σύντροφός σας δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, αλλά ο τρόπος για να το λύσετε αυτό είναι με μια πολιτισμένη συζήτηση και όχι με θυμό και σκηνές. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχο.

Ταύρος

Μερικές φορές χρειάζεται να πάνε στραβά τα πάντα σε μια σχέση πριν αρχίσει να παίρνει τον σωστό δρόμο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε πιάσει πάτο στην τρέχουσα σχέση σας. Σκεφτείτε, όμως, ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν μόνο να βελτιωθούν. Με τη συζήτηση θα δείτε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα, οπότε συγχωρήστε ο ένας τον άλλον και ξεκινήστε από την αρχή.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην σχέση σας. Αλλά όπως θα ανακαλύψετε στην πορεία, στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι μάλλον θετικό, ακόμη και αν στην αρχή το πήρατε στραβά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα που τόσο καιρό κρύβατε κάτω από το χαλί. Αλλά όταν συζητηθούν και επιλυθούν, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Καρκίνος

Τα πάντα μπορεί να συμβούν στην ερωτική σας ζωή σήμερα με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Από τη μία πλευρά, προσελκύεστε βαθιά και με πάθος από κάποιον/α πολύ γοητευτικό /ή ενώ παράλληλα σας φλερτάρει κάποιος/α άλλος /η που θα προτιμούσατε να κρατήσετε σε απόσταση. Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να μεταφέρετε διαφορετικά μηνύματα στον/στην καθένα/καθεμία από αυτούς, ώστε τα πράγματα να μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα προς την κατεύθυνση που ονειρεύεστε.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο που στην πραγματικότητα είναι πιο αμήχανο στην τρέχουσα σχέση σας δεν είναι ο/η σύντροφός σας, αλλά εσείς. Είστε τόσο απασχολημένοι κατηγορώντας τον/την για ό, τι έχει πάει στραβά μέχρι τώρα, που έχετε ξεχάσει να δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Μέχρι να το κάνετε, δεν θα δείτε καμία πραγματικά θετική αλλαγή.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει διάφορες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να συνειδητοποιήσατε πρόσφατα ότι τρέφετε ανάμεικτα συναισθήματα προς τον/την τελευταίο/α σας ερωτικό/ή σύντροφο. Αυτό που ξεκίνησε σαν μια πολύ ελπιδοφόρα γνωριμία ξαφνικά φαίνεται να μετατρέπεται σε κάτι βαρετό. Μπορείτε να κάνετε μερικές θετικές αλλαγές, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τον/την σύντροφό σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σκέφτεστε να τερματίσετε μια συγκεκριμένη σχέση, καθώς φαίνεται να έχει κλείσει τον κύκλο της. Αλλά προτού κάνετε αυτήν την τελική συζήτηση, σκεφτείτε για ποιους λόγους αποφασίσατε να εμπλακείτε σε αυτήν την σχέση αρχικά. Εάν καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι μάλλον περνάτε μια φάση και ότι το τέλος δεν έχει έρθει ακόμη.

Σκορπιός

Αν σκοπεύετε να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα σήμερα το απόγευμα, τότε μπορεί να νιώσετε σαν να σας ανακρίνει αντί να σας φλερτάρει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αυτό το άτομο θα επιμείνει να μάθει κάθε λεπτομέρεια για εσάς, τη ζωή σας, τους πρώην συντρόφους σας, τα χόμπι σας και τον τρόπο ζωής σας. Μην το πάρετε στραβά – είναι τρελός /ή για εσάς και θέλει να σας γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σας ενθαρρύνει να πάρετε μεγάλα ρίσκα στο ερωτικό παιχνίδι σήμερα. Μπορεί ή όχι να γνωρίζετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει ήδη κάποιον/α άλλο/η στο μυαλό του/της, χωρίς όμως να έχει δεσμευτεί επίσημα μαζί του/της. Παίρνετε έναν ριψοκίνδυνο δρόμο αν αποφασίσετε να πάρετε τη μοίρα στα χέρια σας και να προσπαθήσετε να τον/την τραβήξετε προς το μέρος σας.

Αιγόκερως

Η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές και μεταμορφώσεις σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον /την αγαπημένο /η σας έχουν ενταθεί αρκετά, αλλά μην ανησυχείτε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάτσετε και να συζητήσετε ήρεμα και σοβαρά μαζί του/της και να προσπαθήσετε να εκτονώσετε την κατάσταση αντί να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και ένταση στην ερωτική σας ζωή. Συνήθως είστε αρκετά χαλαροί και διακριτικοί στα ερωτικά σας. Σήμερα μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή, καθώς η φωτιά καίει μέσα σας και ψάχνει οδό διαφυγής. Δεν θα καταλαβαίνετε καν πώς περνάνε οι ώρες, τόσο απορροφημένοι είστε ο ένας με τον άλλο. Σας ζηλεύουμε!!!

Ιχθύς

Υπάρχει αρκετό πάθος και ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Ωστόσο, το πώς θα επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μπορείτε να κάνετε τον/την σύντροφό σας πολύ χαρούμενο/η δείχνοντας τη φροντίδα σας, ακούγοντας όσα τον/την απασχολούν και λέγοντας του/της πόσο βαθιά αισθάνεστε για αυτόν /αυτήν. Αλλά θα μπορούσατε εξίσου να τρελαθείτε από ζήλεια λόγω κάποιων πρόσφατων περιστατικών και να κάνετε σκηνή. Η επιλογή είναι δική σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments