Αθλητισμός

Nets – Buks 114-108: Αντετοκούνμπο ο μοιραίος του αγώνα

Nets – Buks 114-108: Αντετοκούνμπο ο μοιραίος του αγώνα
Μπορεί στο προηγούμενο παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να οδήγησε την σειρά των τελικών στο 2-2 , αυτή την φορά όμως η μπάλα και ο Κέβιν Ντουράντ είχαν άλλη άποψη.

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το break στο Μπρούκλιν ενάντια στους Νετς, αλλά ο Κέβιν Ντουράντ είχε αντίθετη άποψη. Η ομάδα του Γιάννη αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που έκανε .

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τους Μπακς, με την ομάδα του Μιλγουόκι να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους, να προηγείται 9-22 και να έχει προβάδισμα 14 πόντων, 15-29, μετά την πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο 12λεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους Μπακς να κυριαρχούν, να προηγούνται μέχρι και με +17, 39-56, πριν από το 43-59 του ημιχρόνου.

Οι Μπρούκλιν Νετς ξεκίνησαν να αντιδρούν στην επανάληψη και να επικρατούν, τελικά, με 114-108, κάνοντας το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο παίκτης – κλειδί , πετυχαίνοντας 49 πόντους, ενώ, από την άλλη μεριά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 34 πόντους, αλλά ένα λάθος του, στα τελευταία δευτερόλεπτα, στοίχισε στην ομάδα την νίκη.

Στην επανεμφάνισή του, ο Χάρντεν σημείωσε 5 πόντους (1/10 σουτ, 0/8 τρίποντα, 3/3 βολές). Ο Τζεφ Γκριν ήρθε από τον πάγκο και έβαλε 27 πόντους.

Για τους Μπακς, ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 34 πόντους (14/22 σουτ, 2/4 τρίποντα, 4/7 βολές) και μάζεψε 12 ριμπάουντ. Στους 25 πόντους σταμάτησε ο Μίντλετον.

Το ματς έληξε με 114-108 υπέρ των Μπορύκλλιν Νετς.

Το προηγούμενο παιχνίδι

Στο προηγούμενο ματς οι Μπακς πήραν την νίκη με 107-96 και έβαλαν τον εαυτό τους σε τροχιά πρόκρισης από εκεί που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Γιάννης σημείωσε 34 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ , κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του στην σειρά των τελικών με την ομάδα του Μπρούκλιν.

Το ΝΒΑ δημοσίευσε τις καλύτερες φάσεις και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείψει. Ο Greak Freak μάλιστα, κέρδισε δύο θέσεις στο Top 5, αφού με με τις ενέργειες του έχει καταφέρει να προσφέρει αυτό που πρεσβεύει το NBA, το θέαμα.

Ο Αντετοκούμπο παρότι είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στην σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας , απέδειξε γιατί ανακηρύχθηκε δύο συνεχόμενες φορές ως MVP του πρωταθλήματος και πήρε από το χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς. Ωστόσο αυτή την φορά αποδείχτηκε μοιραίος για τα « Ελάφια » και δεν κατάφερε να δώσει την  νίκη , παρότι έπαιξε παθιασμένα – όπως κάνει σε κάθε ματς -.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments