Αθλητισμός

Φιλανδία Ρωσία 0-1: Μεγάλη νίκη με γκολ Μίραντσιουκ

Φιλανδία Ρωσία 0-1: Μεγάλη νίκη με γκολ Μίραντσιουκ
Φιλανδία Ρωσία 0-1: Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην αρένα του Κρεστόφσκι. Από την άλλη οι Ρώσοι θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ξεκίνησε και επίσημα η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2020. Στην Αγία Πετρούπολη η Ρωσία φιλοξενεί την έκπληξη της πρεμιέρας Φινλανδία. Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη η Γαλλία νίκησε την Γερμανία με ένα αυτογκόλ. Από την άλλη, σήμερα ξεχωρίζει το ματς της Ιταλίας με την Ελβετία.Εκπληκτικό πλασέ Μίραντσουκ για το 0-1

Με ένα απίστευτο πλασέ του Μίραντσουκ προηγήθηκε η Ρωσία και κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος. Άλλωστε, όπως έχει αναφερθεί οι Ρώσοι ήθελαν πάρα πολύ την νίκη προκειμένου να συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Εκπληκτικό πλασέ Μίραντσουκ για το 0-1

«Χόρεψε» τους Φινλανδούς, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε και πέτυχε ένα από τα ωραιότερα ως τώρα γκολ της διοργάνωσης ο Μίραντσουκ!

Οι συνθέσεις και οι κάρτες

Κίτρινες κάρτες: Καμαρά – Μπαρίνοφ, Οζντόεφ

Κόκκινες κάρτες:

Φινλανδία (Κανέρβα): Χραντέσκι, Τοΐβιο, Αραγιούρι, Ο’ Σένεσι, Σίλερ, Καμαρά, Λουντ, Ραϊτάναν, Ουρόνεν, Πούκι, Πογιανπάλο.

Ρωσία (Τσερτσέσοφ): Σαφόνοφ, Φερνάντες (25′ Καραβάεφ), Ντίβεφ, Ντζικίγια, Κουζάεφ, Ζόμπνιν, Μπαρίνοφ, Οζντόεφ, Α. Μίραντσουκ, Γκολόβιν, Ντζούμπα.

Πως έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογίες στους δύο ομίλους

Το ματς της Τουρκίας με την Ουαλία θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ελβετία στο Στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης, ενώ ο αγώνας Φιλανδία – Ρωσία θα γίνει Στάδιο Κρεστόφσκι της Αγίας Πετρύπολης.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αγωνιστική η Ιταλία είχε επικρατήσει με 3-0 της Τουρκίας, ενώ το Ουαλία – Ελβετία είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1. Έτσι, η Ιταλία είναι μόνη πρώτη στον Α’ όμιλο με 3 βαθμούς, ακολουθούν Ουαλοί και Ελβετοί που συγκατοικούν με έναν βαθμό, ενώ τελευταία είναι η Τουρκία.

Όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο, στην πρώτη αγωνιστική είδαμε το Βέλγιο να έχει μια άνετη επικράτηση με 3-0 κόντρα στη Ρωσία, ενώ η Φιλανδία να φεύγει νικήτρια από την Κοπεγχάγη με 1-0 κόντρα στη Δανία. Έτσι, το Βέλγιο είναι στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς, όσους έχει και η Φιλανδία που είναι δεύτερη λόγω λιγότερων τερμάτων στην επίθεσή της από τους Βέγλους, τρίτοι είναι οι Φιλανδοί και τελευταίοι οι Ρώσοι, χωρίς να έχουν πόντο εκατέρωθεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments