Αθλητισμός

Euro 2020: Τα ματς της ημέρας – Ξεχωρίζει το Ιταλία – Ελβετία

Euro 2020: Τα ματς της ημέρας – Ξεχωρίζει το Ιταλία – Ελβετία
Euro 2020: Ξεκινάει σήμερα η δεύτερη αγωνιστική του πρώτου και δεύτερου ομίλου. Η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ελβετία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Ξεκινάει σήμερα (16/6) η δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου με τις αναμετρήσεις της Τουρκίας με την Ουαλία στις 19:00 και της Ιταλίας με την Ελβετία στις 22:00, ενώ στις 16:00 η Φιλανδία αντιμετωπίζει τη Ρωσία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου. Χθες παρακολουθήσαμε ωραία παιχνίδια, με τη Γαλλία να επικρατεί με 1-0 της Γερμανίας και την Πορτογαλία να φεύγει νικήτρια από το Στάδιο Φέρεντς Πούσκας με 3-0 κόντρα στην Ουγγαρία.

Το ματς της Τουρκίας με την Ουαλία θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ελβετία στο Στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης, ενώ ο αγώνας Φιλανδία – Ρωσία θα γίνει Στάδιο Κρεστόφσκι της Αγίας Πετρύπολης.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αγωνιστική η Ιταλία είχε επικρατήσει με 3-0 της Τουρκίας, ενώ το Ουαλία – Ελβετία είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1. Έτσι, η Ιταλία είναι μόνη πρώτη στον Α’ όμιλο με 3 βαθμούς, ακολουθούν Ουαλοί και Ελβετοί που συγκατοικούν με έναν βαθμό, ενώ τελευταία είναι η Τουρκία.

Όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο, στην πρώτη αγωνιστική είδαμε το Βέλγιο να έχει μια άνετη επικράτηση με 3-0 κόντρα στη Ρωσία, ενώ η Φιλανδία να φεύγει νικήτρια από την Κοπεγχάγη με 1-0 κόντρα στη Δανία. Έτσι, το Βέλγιο είναι στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς, όσους έχει και η Φιλανδία που είναι δεύτερη λόγω λιγότερων τερμάτων στην επίθεσή της από τους Βέγλους, τρίτοι είναι οι Φιλανδοί και τελευταίοι οι Ρώσοι, χωρίς να έχουν πόντο εκατέρωθεν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments