Αθλητισμός

Euro 2020: Τα «φώτα» στο Πάρκεν – Το πρόγραμμα της ημέρας

Euro 2020: Τα «φώτα» στο Πάρκεν – Το πρόγραμμα της ημέρας
Euro 2020: Οι αναμετρήσεις της ημέρας (Τετάρτη, 17/6). Τα φώτα στραμμένα στο Πάρκεν.

Το Euro 2020 συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 17/6, με τρείς αναμετρήσεις. Ξεχωρίσει η αναμέτρηση Δανία – Βέλγιο, όπου θα γίνει συμβολική διακοπή στο 10′ της αναμέτρησης για να χειροκροτήσουν, παίκτες και φίλαθλοι, τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Η πρώτη «μάχη» θα γίνει στο National Arena, όπου η Ουκρανία φιλοξενεί τη Βόρεια Μακεδονία για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Οι δυο ομάδες ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση. Η σέντρα θα γίνει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το εναρκτήριο λάκτισμα στο Πάρκεν, εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες κινδύνευσε η ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν. Οι συμπαίκτες του θα παίξουν για τον ποδοσφαιριστή που έγινε σύμβολο σε λίγη ώρα καθώς κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη, αυτή της ζωής. Η Δανία ψάχνει τους πρώτους βαθμούς κόντρα στο φαβορί Βέλγιο που είναι πρώτο με 3 πόντους μετά την πρώτη αγωνιστική, στον δεύτερο όμιλο.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα της ημέρας, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αυστρία στις 22:00 για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Αμφότεροι οι αντίπαλοι ξεκίνησαν με νίκες την πορεία τους και σήμερα θα προσπαθήσουν να τις ζευγαρώσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments