Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Προβλημάτιζε εξαρχής η κατάθεση του πιλότου

Γλυκά Νερά: Προβλημάτιζε εξαρχής η κατάθεση του πιλότου
Γλυκά Νερά: Προβληματικά σημεία μεφάνιζε εξαρχής η κατάθεση του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Προβληματικά σημεία εμφάνιζε από την πρώτη στιγμή η κατάθεση του 32χρονου πιλότου στα Γλυκά Νερά, ο οποίος μετά από μία πολύωρη ανάκριση, ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν. Ειδικοί κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι με πολλά προβλήματα που δεν ήταν ευτυχισμένο, όπως έδειχνε.

Γλυκά Νερά: Τι λέει η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

«Εξ αρχής υπήρξαν προβληματικά σημεία στην κατάθεση του πιλότου, ωστόσο δεν υπήρχε καθαρή εικόνα σχετικά μα την καταγγελόμενη ληστεία», τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου. Η κα Ευθυμίου δήλωσε, μάλιστα, ότι στο σενάριο της ληστείας υπήρχε ρεαλισμός. Εξήγησε ότι εφόσον ερευνήθηκαν όλα τα στοιχεία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας, τότε οι υποψίες στράφηκαν στο σύζυγο. Γλυκά Νερά

Επίσης, σημείωσε ότι όλα τα στοιχειά που έδειξαν ως ύποπτο τον σύζυγο συγκεντρωθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως ένα από τα στοιχειά αυτά ήταν το δέσιμο στα χεριά του καθώς τα σημάδια που είχε δεν συσχετίζονταν με τις ώρες που ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν δεμένος. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου. Ωστόσο, πρόσθεσε πως συνεχίζεται η κύρια ανάκριση.

Γλυκά Νερά: «Κανείς δεν εγκαταλείπει την αγέλη ζωντανός»

Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης – Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής, μιλώντας για την πράξη του δράστη στο MEGA, τόνισε:« Συνήθως τέτοιες προσωπικότητες έχουν περίεργη συμπεριφορά. Αντιμετωπίζουν το σκυλί ως κομμάτι της συζύγου. Έχουν ιδιοκτησιακή συμπεριφόρα στο γάμο τους, βλέπουν τη γυναίκα τους ως κτήμα τους. Υπάρχει τρομερή δυσανεξία στην απειλή του αποχωρισμού. Η αντίληψη είναι σχεδόν μαφιόζικη. ‘Κανείς δεν εγκαταλείπει την αγέλη ζωντανός’.

Ο σκύλος ήταν μια προσπάθεια του δράστη να σκοτώσει κι εκείνο το κομμάτι της συζύγου. Το βρέφος το αναλογίζεται ως μια αυτονόητη προέκταση του εαυτού του. Το χρησιμοποιεί σαν συνένοχο στην πράξη του. Δεν συζητάμε για ψυχικές διαταραχές. Αυτά περιγράφουν έναν δομημένο χαρακτήρα. Δεν συνεπάγεται ότι υπάρχει έλλειψη επίγνωσης των πράξεων. Δεν είναι ψυχωσικό επεισόδιο, που δεν υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα. Δεν λέμε ότι δεν έχει καταλογισμό. Τουναντίον. Γλυκά Νερά

Θεωρώ ότι υπήρχε οπωσδήποτε παρελθόν βίας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κακοποιητικοί μέσα στις σχέσεις τους. Μία στις τρεις γυναίκες κακοποιούνται σεξουαλικά ή σωματικά από τους συντρόφους τους διεθνώς. Πάντα στις ναρκισσιστικές διαταραχές ενδιαφέρει η υστεροφημία. Θέλει να εκλογικεύσει τις πράξεις του. Δεν συλλογίστηκε ότι δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα. Ήταν σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μέχρι τέλους.» «Σε μια ναρκισσιστική προσωπικότητα υπάρχει πάντα η αναζήτηση του θαυμασμού. Ένας άνθρωπος εισπράττει πάντα θαυμασμό από έναν πολύ νεώτερού του. Είναι τροφή ο θαυμασμός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Παπαδημητριάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments