Ελλάδα

Σοκ στην Ελληνική Αστυνομία: Συνελήφθη 21χρονος αστυνομικός για ένοπλες ληστείες

Σοκ στην Ελληνική Αστυνομία: Συνελήφθη 21χρονος αστυνομικός για ένοπλες ληστείες
Ελληνική Αστυνομία: Ο αστυνομικός που υπηρετεί σε ασφάλεια πολιτικού κόμματος είχε κάνει ένοπλη ληστεία σε πρατήριο βενζίνης.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, καθώς η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., συνέλαβε αστυνομικό ηλικίας 21 ετών για 5 ληστείες. Τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία προχώρησε στην εξιχνίαση δύο αποτρόπαιων εγγλημάτων, αυτό των Γλυκών Νερών και εκείνο της Κατερίνης.

Ελληνική Αστυνομία: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 21χρονος Αστυνομικός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ανήκει στην ασφάλεια πολιτικού κόμματος και είναι αποσπασμένος στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου. Ο εν λόγω νεαρός αστυνομικός κατηγορείται για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο βενζίνης καθώς και για άλλες 4 ληστείες. Ο 21χρονος συνελήφθη και θα ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα. Ωστόσο, έχει προκαλέσει αίσθηση η δράση του στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικά στον αστυνομικών που εργάζονταν μαζί του.

Ελληνική Αστυνομία: Η εξιχνίαση του εγκλήματος στην Κατερίνη

Την Τρίτη 15/6 και στις 7 περίπου το απόγευμα περαστικός κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης γιατί ανακάλυψε ένα πτώμα πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας αυτός είχε καεί ζωντανός. Πρόκειται για γνωστό τοξικομανή 45 ετών, κάτοικο Καλλιθέας τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανισθεί από το προηγούμενο βράδυ. Την έρευνα για τα αίτια του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Η στυγερή δολοφονία εξιχνιάστηκε, με έναν 58χρονο άντρα από τον στενό οικογενειακό κύκλο του 45χρονου θύματος να συλλαμβάνεται. Ο 58χρονος ομολόγησε τα πάντα, αλλά δεν εξήγησε τι όπλισε το χέρι του και γιατί έκανε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα. Πρόκειται για έναν άνδρα που μένει στην ίδια περιοχή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών. Ο άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, απανθρακωμένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας στην Κατερίνη, ήταν κομμωτής στο επάγγελμα. Τον 45χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments