Ελλάδα

Πάτρα: Έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητό της μέσα σε μανάβικο

Πάτρα: Έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητό της μέσα σε μανάβικο
Πάτρα: Πως σας φαίνεται ενώ οδηγείτε το αυτοκίνητο σας ξαφνικά να βρεθείτε μέσα σε πορτοκάλια και ντομάτες; Το πέτυχε ένας οδηγός στην Πάτρα.

Νέο τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στην Πάτρα στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής. Νεαρή οδηγός ενώ κινούνταν προς Πάτρα λίγο πριν φθάσει στο ύψος του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το όχημά της προσέκρουσε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και μπήκε μέσα σε οπωροπωλείο που εκείνη την στιγμή ήταν κλειστό! Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, άλλο ένα ατύχημα σημειώθηκε αυτή την φορά στην Λαμία. Συγκεκριμένα, νεαρός αγρότης καταπλακώθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα που οδηγούσε, ωστόσο τελικώς κατάφερε να απεγκλωβιστεί ζωντανός. Στο σημείο έσπευσαν και πληρώματα της αστυνομίας και άλλοι πολίτες προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση – απεγκλωβισμού του αγρότη. Πάτρα

Ζημιές προκλήθηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στις εγκαταστάσεις του καταστήματος.

Επί τόπου βρέθηκε η Τροχαία η οποία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος. Κανείς ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ενώ δεν υπήρχε και πεζός εκείνη την στιγμή στο πεζοδρόμιο.

Eνέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία – Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα:

  • Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:
  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.
Πάτρα

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments