Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [20/06/21 – 26/06/21]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [20/06/21 – 26/06/21]
Ζώδια: Δείτε τι φέρνει η νέα εβδομάδα και για τα δώδεκα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κυριακή 20 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 26 Ιουνίου.

Κριός 

Αυτή την εβδομάδα το επίκεντρο είναι το σπίτι σας, Κριέ! Την Κυριακή 20 Ιουνίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου στο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Για τον επόμενο μήνα, η εστίασή σας θα είναι εκεί. Υπάρχει μεγαλύτερη αρμονία με τους συγγενείς σας τώρα. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των ψευδαισθήσεων και της μαγείας.

Η μέρα μπορεί να έχει μια ονειρική ποιότητα, όπου η ανατολή φαίνεται πιο όμορφη, τα πουλιά τραγουδούν γλυκά τραγούδια και τα λουλούδια ανθίζουν σε έντονα χρώματα. Κανένα από αυτά δεν προσφέρεται για μια εργάσιμη ημέρα, γι’ αυτό αν μπορείτε να πάρετε ρεπό, θα ήταν ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας.

Ταύρος

Το καλοκαίρι έφτασε, Ταύρε και ξέρετε τι σημαίνει: Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω. Ο ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο την Κυριακή 20 Ιουνίου, εστιάζοντας στον οίκο των ταξιδιών σας. Τον επόμενο μήνα, ίσως σκεφτείτε ένα οδικό ταξίδι. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε κοντινές αποδράσεις στη φύση. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των μελλοντικών συμβάντων.

Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη για να οραματιστείτε το μέλλον σας. Όπως το πού θα θέλατε να ζήσετε και τι είδους ερωτική σχέση θέλετε να έχετε. Όσο πιο λεπτομερή είναι τα οράματά σας, τόσο το καλύτερο. Ο Ποσειδώνας έχει την ικανότητα να μειώνει τα όρια ανάμεσα σε εσάς και τη συλλογική συνείδηση. Σήμερα, η ενέργειά σας μπορεί να εναρμονιστεί με την αφθονία του Σύμπαντος.

Δίδυμος

«Κουμπωθείτε» Δίδυμοι, γιατί θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 20 Ιουνίου, ο ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, στον οίκο των οικονομικών σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το εισόδημα και οι δαπάνες, θα έχουν την προσοχή σας. Έχετε τη δυνατότητα για νέες πηγές εσόδων ή για αύξηση του εισοδήματός σας. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της φήμης σας. Είναι μια πολύ τυχερή ενέργεια, γιατί θα εξαλείψει τα εμπόδια στην καριέρα σας. Ένας διευθυντής σε μια καινούργια επιχείρηση, μπορεί να αποδεχτεί την εμπειρία σας αντί κάποιου πτυχίου…. ή ο επόπτης στην τρέχουσα δουλειά σας θα σας ανοίξει δρόμο για μια προώθηση στο εγγύς μέλλον. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία για επιπλέον χρήματα.

Καρκίνος

Καλή σεζόν Καρκίνε! Αν χρειαστείτε υποστήριξη τώρα, θα την βρείτε. Την Κυριακή 20 Ιουνίου, ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας (χρόνια πολλά!) στον οίκο της ταυτότητάς σας. Τις επόμενες εβδομάδες, μπορεί να αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της πνευματικότητας. Σήμερα, είστε πολύ ευαίσθητοι στις ενέργειες που επικρατούν γύρω σας. Είστε πιο διαισθητικοί από το συνηθισμένο…. σε σημείο να νιώθετε σαν ψυχικό σφουγγάρι. Θα μαζεύετε συναισθήματα από όλους γύρω σας. Από την άλλη πλευρά, η ικανότητά σας να μιλάτε με τα κατοικίδιά σας είναι πολύ ισχυρή σήμερα. Είναι καλή μέρα για να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.

Λέων

Λίγη ξεκούραση είναι ό, τι πρέπει Λέοντα. Μια μικρή απόδραση στη φύση, θα σας προσφέρει μια θεραπευτική εμπειρία. Ο ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο την Κυριακή 20 Ιουνίου, τονίζοντας τον οίκο της ανάπαυσης και της θεραπείας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, είναι καλό να βρείτε λίγο χρόνο, για να βγείτε από το σπίτι και να περιπλανηθείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των επενδύσεών σας. Σήμερα, ίσως σας δελεάσει το τραγούδι της σειρήνας των ημερήσιων συναλλαγών και των γρήγορων κερδών. Όμως αυτό μοιάζει με αντικατοπτρισμό στην έρημο που υπόσχεται εύκολα κέρδη όταν στην πραγματικότητα, είναι απλά «φρούδες ελπίδες». Η μέρα δεν είναι καλή για να επενδύσετε χρήματα σε μαθήματα μέσω διαδικτύου.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι για περισσότερες ευθύνες, Παρθένε; Ίσως προωθηθείτε σε μεγαλύτερη θέση στο διοικητικό συμβούλιο ή γίνετε υπεύθυνοι για εκδηλώσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 20 Ιουνίου, με τον ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, μπορεί να είστε αρκετά απασχολημένοι με ομάδες ή οργανώσεις στις οποίες ανήκετε. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο σπίτι των σχέσεων. Αυτό σημαίνει… είτε ένα ρομαντικό, στρωμένο ροδοπέταλα κρεβάτι, σαμπάνια και βραστήρα με σοκολάτα, ή παρακολούθηση μιας ρομαντικής ταινίας με τον/την αγαπημένο/η σας αγκαλιά στον καναπέ. Είστε συνδεδεμένοι με το Σύμπαν σήμερα. Ενημερώστε το για τις επιθυμίες που έχετε για τον έρωτα και την οικειότητα.

Ζυγός

Η εποχή του Καρκίνου προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες. Οι άλλοι εντυπωσιάζονται με τα επιτεύγματά σας και σας κάνουν μια υπέροχη προσφορά. Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου την Κυριακή 20 Ιουνίου, φωτίζοντας τον οίκο της καριέρας και της φήμης σας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα λάβετε μια προώθηση ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της εργασίας σας. Δεν είναι όμως ιδιαίτερα καλή όψη, για έργα που απαιτούν εστίαση ή ακρίβεια. Οι αριθμοί θα κολυμπούν στα υπολογιστικά φύλλα προς παράλογες κατευθύνσεις και ίσως χύσετε καφέ στην αναφορά σας. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να μείνετε με τις πιτζάμες σας στο σπίτι πίνοντας τον πρωινό καφέ στο μπαλκόνι σας, μακριά από χαρτιά και υπολογιστές.

Σκορπιός

Σκορπιέ, τι έχετε στο μυαλό σας; Είναι μια καλή στιγμή για να δημοσιεύσετε ένα βιβλίο ή να κάνετε μια δημοσίευση στο ιστολόγιό σας. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 20 Ιουνίου, με τον ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου στον οίκο της σοφίας και της πίστης σας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, οι άνθρωποι μπορεί να σας πλησιάσουν για τις γνώσεις και τη διδασκαλία σας. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο του ρομαντισμού. Σήμερα, το θέμα των συζητήσεών σας θα είναι οι γάμοι και οι δεσμεύσεις. Μπορεί ένας φίλος να ανακοινώσει τη σχέση του… ή ένα από τα παιδιά σας να φέρει σπίτι κάποιον, για να συναντηθείτε. Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε ερωτική σχέση, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να στείλετε email στους θαυμαστές σας. Αν μπορείτε να τους τηλεφωνήσετε, ακόμη καλύτερα. Με τη διαίσθησή σας, απλά ακούγοντας τη φωνή τους θα καταλάβετε πολλά γι’ αυτούς.

Τοξότης

Οι ειδήμονες μπορούν να σας βοηθήσουν με κάποιες οικονομικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, Τοξότη. Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου την Κυριακή 20 Ιουνίου, φωτίζοντας τον οίκο των οικονομικών σας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα κάνετε μια επιπλέον προσπάθεια για να ξεφύγετε από τα χρέη και να βάλετε χρήματα στην άκρη. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των προγόνων σας. Σήμερα, θα έρθετε σε επαφή με τα πνεύματα εκείνων που έχουν περπατήσει στη γη, πριν από εσάς. Θα ακούσετε ιστορίες για το αδάμαστο πνεύμα της γιαγιάς σας ή την επιχειρηματική αίσθηση κάποιου θείου σας. Είναι μια καλή μέρα για να δείτε φωτογραφίες συγγενών από το παρελθόν και να τις καλωσορίσετε στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Ο κύκλος των φίλων σας επεκτείνεται και κάποιες απ’ αυτές τις συνδέσεις είναι ιδιαίτερα ποιοτικές. Την Κυριακή 20 Ιουνίου, ο ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, στον οίκο των σχέσεών σας Τον επόμενο μήνα, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν νέο φίλο ή ένα συνεργάτη. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της επικοινωνίας σας. Ενώ αυτή η ενέργεια είναι όμορφη και ρομαντική – καλή για να διαβάσετε ποίηση ή να ρεμβάσετε στο μπαλκόνι σας – είναι άσχημη για την εξέταση και τον έλεγχο συμβολαίων. Σήμερα, η εστίαση και η προσοχή σας μπορεί να μην είναι στη δουλειά σας. Αν είναι δυνατόν, εκμεταλλευτείτε τη μέρα σας για να διαβάσετε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα φαντασίας. Ή ακόμα καλύτερα, βγείτε ραντεβού με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα Υδροχόε, μπορεί να διαπιστώσετε πως αν αλλάξετε μερικές μικρές συνήθειες ίσως βοηθήσουν να κατακτήσετε μέχρι και την επιτυχία! Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου την Κυριακή 20 Ιουνίου, φωτίζοντας τον οίκο της καθημερινότητας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, μπορεί να ενδιαφερθείτε πολύ για την παραγωγικότητα και τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση εργασιών. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποιες αγορές σήμερα. Όμως όταν η ενέργεια αυτού του τριγώνου εξαντληθεί, μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές σας. Βεβαιωθείτε πως οτιδήποτε καταφτάσει σήμερα…. έχει τη δυνατότητα επιστροφής.

Ιχθύς

Κάποιος στην οικογένεια ίσως κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση ή μπορεί να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο μεγαλώνοντας το νοικοκυριό σας. Η εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 20 Ιουνίου, με την είσοδο του ήλιου στον Καρκίνο, τον οίκο των παιδιών και της δημιουργικότητάς σας.Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, η πνευματική σας οικογένεια μπορεί να αναπτυχθεί. Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα θα έρθετε σε αρμονία με την ψυχή του κόσμου. Οι άνθρωποι σας χαρίζουν χαμόγελα και κομπλιμέντα. Ένα παιδί μπορεί να σας πει πόσο σας αγαπάει. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την τέχνη ή να καθίσετε στη βεράντα σας, παρακολουθώντας τα σύννεφα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments