Αθλητισμός

Γιαννίκογλου: Η συγκλονιστική συγνώμη σε Καρολάιν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα της Λέσβου

Γιαννίκογλου: Η συγκλονιστική συγνώμη σε Καρολάιν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα της Λέσβου
Γιαννίκογλου: Ο άσσος της Σουντούβα έγραψε στην μπλούζα του ένα συγνώμη Καρολάιν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα της Λέσβου, ως Έλληνας.

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε μέσα από όσα έγραψε στην μπλούζα του ο Μάκης Γιαννίκογλου. Ο τερματοφύλακας της Σούντουβα, έστειλε το δικό του μήνυμα και τη συγγνώμη του για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων, όπως η Κάρολαϊν, η Δήμητρα της Λέσβου, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και η Ελένη Τοπαλούδη. Μια κίνηση άξια χειροκροτήματος και θαυμασμού.

Μετά την αναμέτρηση της Σουντούβα με την Νταϊνάβα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λιθουανίας, ο 28χρονος Έλληνας πρώην τερματοφύλακας των ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, Φωκικού, Καβάλας, Ομόνοιας και Ξάνθης έστειλε το δικό του δυνατό μήνυμα μέσα από τη φανέλα που φορούσε.

Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι αποχώρησε απ’ το γήπεδο φορώντας ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε “Β. Γιακουμάκη, Ε. Τοπαλούδη, Δήμητρα, Κάρολαϊν, καλό ταξίδι και συγγνώμη”.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τα παραπάνω θύματα αποτρόπαιων εγκλημάτων και παράλληλα ως μέλος της κοινωνίας που γεννά τέτοια φαινόμενα ζήτησε συγγνώμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments