Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη η γυναίκα που μαχαίρωσε τις γάτες

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη η γυναίκα που μαχαίρωσε τις γάτες
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη η γυναίκα που μαχαίρωσε δυο μικρά γατάκια, ένα εκ των οποίων έχασε τη ζωή του. Η

“Στα κάγκελα” είναι οι κάτοικοι στη Νέα Σμύρνη με ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβη με μια ηλικιωμένη που μαχαίρωσε δυο μικρά γατάκια στην οδό Καισαρείας. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Ιουνίου και δυστυχώς το ένα γατάκι έχασε τη ζωή σου από τις φονικές μαχαιριές που του έδωσε με μανιά η δολοφόνος του, ενώ το άλλο ευτυχώς γλίτωσε και αφού νοσηλεύτηκε σε κτηνιατρείο, υιοθετήθηκε από κάποιους που είναι πραγματικά άνθρωποι και αγαπούν τα ζώα.

Από τα έντονα νιαουρίσματα της μητέρας τους, βγήκαν στα μπαλκόνια οι γείτονες και αντέδρασαν καλώντας αμέσως την αστυνομία.  Για τη δράστιδα σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερη – σημειώνεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει περί κακοποίησης και θανάτωσης ζώου είναι κακουργηματικές και τιμωρούνται πλέον μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη και υψηλό πρόστιμο.

Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της δολοφόνου και με συνθήματα και πλακάτ έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα κατά των ζωωκτονιών, καθώς η ζωή των ζώων έχει κι αυτή αξία, όπως των ανθρώπων.

Δυστυχώς, η Ελλάδα σημειώνει μια ακόμα αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη, καθώς στη χώρα μας σημειώνονται οι περισσότερες ζωωοκτονίες οικόσιτων ζώων, δηλαδή γατιών, σκυλιών κτλπ. Το νέο νομοσχέδιο όμως κόβει τις ορέξεις όσων ενοχλούνται από την παρουσία των αδέσποτων και σκέφτονται να τα εξοντώσουν ρίχνοντας φόλες ή δολοφονώντας τα με οποιοδήποτε τρόπο. Μένει να δούμε κατά πόσο θα εφαρμοσθούν οι νόμοι και πόσοι ζωωκτόνοι θα καταλήξουν στη φυλακή. Η θανάτωση ζώου είναι κακούργημα, ενώ οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ή να ταράξει τη ζωή αυτών των υπέροχων πλασμάτων τιμωρείται αυστηρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments