Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι με όρους οι πέντε νεαροί που μαχαίρωσαν 60χρονο

Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι με όρους οι πέντε νεαροί που μαχαίρωσαν 60χρονο
Νέα Σμύρνη: Απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα για τους πέντε νεαρούς, ενώ είναι υποχρεωτική η εμφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι πέντε νεαροί μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια για την επίθεση με μαχαίρι και τη ληστεία σε βάρος ενός 60χρονου στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα για τους πέντε νεαρούς, ενώ είναι υποχρεωτική η εμφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Μαΐου στην πλατεία Νέας Σμύρνης, όταν ο 60χρονος έκανε παρατήρηση στους νεαρούς για συνωστισμό στην πλατεία, καθώς είχαν βάλει δυνατά μουσική και όλα έδειχναν πως πρόκειται για κορωνοπάρτι. Στη συνέχεια, ένας από τους νεαρούς επιτέθηκε στον 60χρονο με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον στο μηρό, και αφού του άρπαξε το κινητό τράπηκε σε φυγή.

Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα για την επίθεση στον 60χρονο, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Έλληνες και ένας αλλοδαπός. Δύο από τους δράστες που συνελήφθησαν είναι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι ήταν παρόντες στη συμπλοκή και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ ο δράστης του μαχαιρώματος ομολόγησε την επίθεση σε βάρος του 60χρονου και δήλωσε μετανιωμένος.

Νέα Σμύρνη: Καταγγελίες κατοίκων για παραβίαση ωραρίου λειτουργία και δυνατή μουσική

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης καταγγέλλουν πως το τελευταίο διάστημα παρατηρείται συνωστισμός στην πλατεία της περιοχής, δυνατή μουσική από καταστήματα εστίασης και παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας.

Ειδικά μετά την έναρξη της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, ομάδες νεαρών συγκεντρώνονται μέχρι νωρίς το πρωί στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης και τους δρόμους γύρω από αυτήν, μετά το κλείσιμο των καφέ – μπαρ, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, προβαίνοντας σε βανδαλισμούς και προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ηχορύπανσης με τη μουσική, αλλά και με τις μοτοσικλέτες τους που κινούνται ανεξέλεγκτα και με μεγάλες ταχύτητας στους δρόμους κάνοντας θόρυβο με τις εξατμίσεις τους.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν τις νύχτες, καθώς η διαδρομή Αρτάκης-Πλατεία-Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου μετατρέπεται κάθε νύχτα σε «πίστα μότο κρος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments