Ελλάδα

Χαμός με τη δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου για τον πιλότο

Χαμός με τη δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου για τον πιλότο
Ιωάννα Μάνδρου: Σάλος προκλήθηκε μετά την δήλωση που έκανε η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ σχετικά με την σοκαριστική δολοφονία της Καρολάιν.

Σάλος προκλήθηκε, όταν η Ιωάννα Μάνδρου έκανε μία ιδιαίτερη δήλωση σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση αυτή. Ακόμη, η οικογένεια της σχεδιάζει να αλλάξει την επιγραφή πάνω στον τάφο της Καρολάιν.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ Ιωάννα Μάνδρου τοποθετήθηκε πάνω στη σοκαριστική δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε πριν από μέρες. Μάλιστα σε μία αποστροφή του λόγου της ανέφερε για τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν: «Η συγκρότηση της προσωπικότητας δεν του επέτρεψε να την τεμαχίσει». Η δήλωση αυτή μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» προκάλεσε σάλο, με το twitter και γενικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βάλουν κατά της.

Η δήλωση που προκάλεσε

Χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος ανέφερε:

«Αυτός για να είμαστε ειλικρινείς, ο φερόμενος ως δράστης, μόλις είδε το πτώμα, σκέφτηκε να το εξαφανίσει το πτώμα-όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Θυμόμαστε την υπόθεση του Φραντζή. Αυτός μπόρεσε να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), ο φερόμενος ως δράστης… η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα. Είναι πιο αποστειρωμένος. Και οδηγήθηκε λοιπόν στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments