Αθλητισμός

Άμεσες εξελίξεις με τον Κουλούρη

Άμεσες εξελίξεις με τον Κουλούρη
Κουλούρης: Ο Έλληνας φορ εντυπωσίασε τα προηγούμενα χρόνια από διάφορες ελληνικές ομάδες, ενώ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Τουλούζ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης εντυπωσίασε τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα του Ατρόμητου. Ο παίκτης άνηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του τα έκανε στο Περιστέρι. Παρά τα πολλά γκολ που πέτυχε με το «αστέρι» δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που θα περίμενε στον ΠΑΟΚ.Ο Έλληνας φορ πήρε μεταγραφή για την Τουλούζ.

Παρά το καλό ξεκίνημά του ο Κουλούρης δεν μπόρεσε με τα γκολ του να σώσει τη Γαλλική ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε. Το καλοκαίρι ο έμπειρος φορ προσπάθησε να αποχωρήσει καθώς δεν ήθελε να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού ποδοσφαίρου.

Παρελθόν από την Τουλούζ ο Κουλούρης

Ο Έλληνας φορ αποχωρεί ως ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα, δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Το καλοκαίρι του 2019 παραχώθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ έναντι 3.5 εκατ. ευρώ, με τους Θεσσαλονικείς να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Δύο χρόνια αργότερα και με το συμβόλαιό του να είναι σε εκκρεμότητα δεδομένου πως υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, ο Έλληνας επιθετικός αποχωρεί ως ελεύθερος με απολογισμό 40 παιχνιδιών και τεσσάρων τερμάτων. Μάλιστα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Τουλούζ αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία με τον Κουλούρη να αγωνίζεται σπανίως.

Δεν έγινε επαφή με τον Ολυμπιακό

Η ομάδα που φέρεται να έκανε σκέψεις για την απόκτηση του Κουλούρη ήταν ο Ολυμπιακός που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να βγει στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ. Εκείνο που προκύπτει αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Έλληνας επιθετικός έχει προταθεί στους Πειραιώτες, οι οποίοι – όπως και σε άλλες υποθέσεις – εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία επαφή για τον διεθνή σέντερ φορ, με τον ίδιο ή την ομάδα του. Τα πάντα, άλλωστε, εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σε λίγες μέρες ο Χασάν. Θυμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος σέντερ φορ είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και αφού ανάρρωσε, στη συνέχεια παρουσίασε κάποιες επιπλοκές με την υγεία του.

Αν οι εξετάσεις δεν δείξουν κάποιο άλλο πρόβλημα τότε ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ομάδα υπάρχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που είναι και ο βασικός φορ, αλλά και ο νεαρός Ούγκο Κάιπερς. Φυσικά στο ρόστερ υπάρχει και ο Χιλάλ Σουντανί που έχει αγωνιστεί σε πολλά ματς της καριέρας του στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments