Πως Να

Followers TikTok: Πως να τους ανεβάσεις

Followers TikTok: Πως να τους ανεβάσεις
Οκτώ τρόποι που θα σε βοήθησουν να μεγαλώσεις το λογαριασμό σου και να πάρεις followers και likes στο Τik Tok.

Αυτά είναι τα βήματα για να «ανεβάσεις» τον λογαριασμό σου στο TikTok , την εφαρμογή που τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει η κορυφαία πλατφόρμα των social media.

1. Καλός φωτισμός στα βίντεό σου

Ο ποιοτικός φωτισμός στα βίντεό σου είναι ένα από τα μυστικά. Το TikTok πρέπει να γνωρίζει ότι τα βίντεό σου είναι ποιοτικά και οτι μπορούν να τα βλέπουν οι άνθρωποι ευχάριστα. Όταν γυρίζεις τα βίντεό σου σε σκοτεινό δωμάτιο, η εφαρμογή δυσκολεύεται να καταλάβει τι είδους είναι τα βίντεό σου. Επομένως είναι πολύ σημαντικό ένα ring light.

2. Πρόσθεσε δημοφιλή τραγούδια στα βίντεο σου.

Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιείς δημοφιλή τραγούδια . Το TikTok προωθεί βίντεο με τάσεις. Η εφαρμογή κυβερνά τη μουσική βιομηχανία. Απλώς ρίξε μια ματιά στις λίστες των 100 κορυφαίων τραγουδιών της εβδομάδας. Πολλά από τα κορυφαία τραγούδια είναι αυτά που είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο TikTok.

Δεν είναι τυχαίο. Το TikTok έχει συχνά συμφωνίες με δισκογραφικές εταιρείες για να ωθήσει τα τραγούδια καλλιτέχνη στην εφαρμογή να αυξήσει τις πωλήσεις αυτού του τραγουδιού και να αυξήσει τις πιθανότητες να φτάσει το τραγούδι στα κορυφαία charts.

Πώς ξέρεις ποια τραγούδια είναι δημοφιλή; Όταν δημιουργείς τα βίντεό σου, απλώς χρησιμοποίησε ένα από τα προτεινόμενα τραγούδια που προτείνει η εφαρμογή.

3. Χρησιμοποίησε τάσεις Hashtag στις λεζάντες των βίντεο.

Όσο πιο έξυπνα είναι τα hashtag, τόσο περισσότερο θα αρέσουν και θα δουν τα βίντεό σου παραπάνω άτομα. Εκτός από τη συνεργασία με δισκογραφικές εταιρίες, το TikTok συνεργάζεται συχνά με επωνυμίες και οι καμπάνιες αυτές είναι πάντα με ένα hashtag και έναν ήχο. Εάν χρησιμοποιείς αυτά το hashtag, τα βίντεο σου έχουν περισσότερες πιθανότητες να προωθηθούν στη σελίδα For you περισσότερων ατόμων κατά τη διάρκεια της καμπάνιας.

Μπορείς να βρείς δημοφιλή hashtag μέσω των προτάσεων hashtag εντός εφαρμογής. Πατώντας το # οι προτάσεις θα εμφανιστούν. Χρησιμοποιήσε αυτές τις προτάσεις που θα βρεις πρώτες.

4. Ακολούθησε τις τάσεις, αλλά με μια ανατροπή

Χόρεψε ένα χορό ή την τάση ενός βίντεο, αλλά κάνε μια μικρή αλλαγή για να το κάνεις δικό σου. Εάν έχεις λίγους ακολούθους, πρέπει να συνδυάσεις τα δημοφιλή βίντεο με νέο περιεχόμενο.

5. Δημοσίευσε τα βίντεο σου την κατάλληλη ώρα

Όπως και με οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, η δημοσίευση σε ιδανικές ώρες βοηθά. Δεν είναι τόσο σημαντικό όσο με το Instagram, αλλά η δημοσίευση σε στιγμές που περισσότεροι χρήστες είναι στην εφαρμογή μπορούν να βοηθήσουν τα βίντεό σου να αποκτήσουν περισσότερες προβολές, γεγονός που οδηγεί σε περισσότερους followers στο TikTok.

Η ανάρτηση των βίντεο σου πρέπει να είμαι νωρίς το πρωί, τα μεσημέρια ή αργά το βράδυ, καθώς αυτές είναι οι ώρες που οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν τα τηλέφωνά τους περισσότερο (πρωινές μετακινήσεις, απογευματινές διακοπές, στον καναπέ κ.λπ.)

6. Μην διαγράφεις τα βίντεό σου στο TikTok

Κάποια βίντεο που δημοσιεύεις ίσως δεν έχουν προβολές. Μερικά αποτυγχάνουν εντελώς.αλλά κάποιες φορές μπορεί ένα βίντεο να πάει viral μετά απο λίγο καιρό.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να μην διαγράφεις ποτέ βίντεο από τον λογαριασμό σου στο TikTok.

7. Φτιάξε το προφίλ σου στο Tik Tok

Βεβαιωσου ότι το προφίλ σου στο TikTok φαίνεται διασκεδαστικό, ώστε να μπορείς να κερδίσεις περισσότερους νέους followers που κοιτάνε το προφίλ σου.

Εάν το προφίλ σου είναι βαρετό, κανένας δεν θα σε ακολουθήσει. Μην αντιγράφεις απλώς το προφιλ που έχεις στο Instagram στο TikTok, δημιούργησε κάτι νέο!

8. Διασκέδασε το

Στο τέλος της ημέρας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς το TikTok για διασκέδαση. Πραγματικά, αν προσπαθείς να καταλάβεις πώς να γίνεις διάσημος / μη στο TikTok το μυστικό είναι να είσαι ο εαυτό σου. Να είσαι εσύ. Αν πάλι δεν ξέρεις τι να δημοσιεύσεις, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη γάτα ή το σκύλο σου.Οι άνθρωποι αγαπούν τα κατοικίδια. Θα έχει σίγουρη επιτυχία. Πάντα ένα ζωάκι τραβάει τα βλέμματα του κόσμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments