Lifestyle

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτό είναι το video της που κατέβασε το TikTok

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτό είναι το video της που κατέβασε το TikTok
Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτό είναι το video της που κατέβασε το TikTok. Γιατί «λογοκρίθηκε» η πρώην Survivor;

Η Άννα Μαρία Βέλλη πάντα απασχολεί την επικαιρότητα, πόσο μάλλον τώρα που δημοφιλία της εκτοξεύθηκε στα ύψη μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στο Survivor. Από τότε που βγήκε δέχεται κύμα αγάπης, ειδικά στα social media και μετά την επιστροφή στα πάτρια εδάφη των δυο πολύ καλών φίλων που έκανε στο ριάλιτι επιβίωσης, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, έχει παραπάνω λόγους να είναι στα καλύτερά της, αφού το παρεάκι ενώθηκε ξανά.

Το κορίτσι της Μπλε ομάδας του Survivor εξέφρασε με έμμεσο τρόπο τα παράπονά της προς την πλατφόρμα του Tik Tok διότι της κατέβασε ένα βίντεο της με την δικαιολογία ότι δεν τηρεί τους κανόνες κοινότητας. Η Άννα Μαρία Βέλλη “λογοκρίθηκε” από το Tik Tok, από ό,τι φαίνεται εξαιτίας ενός βίντεο που ανάρτησε, το οποίο τη δείχνει να φορά εσώρουχα και να “μιλά” για την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται ένα σώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι μια γυναίκα που θέλει να δείχνει στον κόσμο πως δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα του και συχνά τρολάρει διάφορες καταστάσεις. Είναι γνωστή Youtuber και κατά καιρούς την έχουμε δει να εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές.

Η Youtuber με το ψευδώνυμο Amiyiami, κατάφερε με τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor να προκαλέσει αντιπάθειες και συμπάθειες, να γίνει το όνομα της trend στο Instagram αλλά και να συζητηθεί πολύ έντονα η σχέση της με τον Νίκο Μπάρζτη.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ζωή της μετά το Survivor

«Είμαι σε μια φάση που δεν τρώω επειδή πεινάω, αλλά επειδή έχω μπροστά μου φαγητό. Επειδή ο οργανισμός μου ήταν σε ένα σοκ όλο αυτό το διάστημα και δεν ήξερε πότε θα ξανατραφεί, τρώω πολύ και χωρίς συνοχή. Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθώ σε διατροφολόγο για να με βοηθήσει. Πάντα έτρωγα πολύ, αλλά τώρα πραγματικά δεν σταματάω αν δεν πάρεις από μπροστά μου το φαγητό. Λεν το έχω υπολογίσει, αλλά μπορεί να καταναλώνω και 6.000 με 7.000 θερμίδες την ημέρα» αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό «ΟΚ!». Πλέον η ίδια είναι κοντά στους φίλους της, στο αγόρι της αλλά και στο… φαγητό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments