Αθλητισμός

ΑΣΕΑΔ: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού

ΑΣΕΑΔ: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός δεν χαροποιήθηκε από την απόφαση της ΑΣΕΑΔ , καθώς απέρριψε την προσφυγή του.

Η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο τελικό απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να μένει η αρχική απόφαση που είχε παρθεί και είχε οδηγήσει στην επανάληψη του πρώτου τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στον πρώτο τελικό με 72-70, με την Ριντ να ευστοχεί στο φινάλε του αγώνα σε δίποντο, το οποίο οι διαιτητές έκριναν ότι ήταν εκπρόθεσμο. Ο Παναθηναϊκός όμως υπέβαλλε ένσταση, με την ΚΕΔ να τον δικαιώνει κατά πλειοψηφία, διατάσσοντας την επανάληψη του πρώτου τελικού.

Ακολούθως ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά στην επανάληψη του 1ου τελικού, ωστόσο την επομένη των τελικών κατέθεσε ένσταση στο ΑΣΕΑΔ για το πρώτο ματς, τον αγώνα δηλαδή που επαναλήφθηκε και οι δύο ομάδες πλέον περιμένουν να λάβουν το σκεπτικό της απόφασης, ενώ υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν και οι ενστάσεις του Ολυμπιακού για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς.

Παρελθόν η Δίελα από τον Παναθηναϊκό

Η Ιωάννα Δίελα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό βρισκόταν σε συζητήσεις με το σύλλογο για να ανανεώσει τη συνεργασία της. Οι πράσινοι δεν ήταν «ζεστοί» στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο και η Ελληνίδα γκαρντ οριστικά θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα της.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να επωφεληθεί απ’ αυτή την κατάσταση κι έτσι είχε έρθει σ’ επαφή με τους ανθρώπους της Δίελα προκειμένου να γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του για την παίκτρια. Πλέον η Ελληνίδα γκαρντ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει εκεί την καριέρα της.

Να αναφερθεί ότι το συμβόλαιο που της προφέρει ο Ολυμπιακός είναι καλύτερο απ’ αυτό που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Η Δίελα αυτή τη στιγμή είναι στη Βαλένθια με την Εθνική ομάδα, αλλά σε μια πρώτη κρούση που της έγινε τις προηγούμενες μέρες, έδειξε θετική να συνεχίσει την καριέρα της στο λιμάνι! Η 31χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΔΑΣΑΛ και πέραν του Παναθηναϊκού, έχει παίξει σε Φάρο Κερατσινίου και Πανιώνιο.

Στον Ολυμπιακό ενδέχεται να επιστρέψει και η Στέλλα Φουράκη, ενώ ακούστηκε και μια άλλη πρώην «πράσινη», η Άσπα Καλαμπάκου αλλά μάλλον εκείνη οδεύει προς τα Γιάννινα και τον ΠΑΣ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments