Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα και υπογράφει ο Κουντέ

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα και υπογράφει ο Κουντέ
Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πιέρ Κουντέ βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/6) αφήχθη στη χώρα μας ο Πιέρ Κουντέ με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στη χώρα μας λόγω μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους που τον μετέφερε. Συγκεκριμένα αντί να φτάσει στις 3 το μεσημέρι όπως ήταν προγραμματισμένο, έφτασε μετά τη 1 το βράδυ στο «Ελ. Βενιζέλος». Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έφερε ήδη στην Ελλάδα τον νεαρό Αγκιμπού Καμαρά που θα κλείσει και τυπικά, αλλά προορίζεται για τη Β’ ομάδα κυρίως.

Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ενώ ο παίκτης παρ’ ότι εξουθενωμένος από την ταλαιπωρία δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρολεύκων.

Ο 25χρονος χαφ αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών και θα του αποφέρει ετησίως απολαβές περίπου στις 800.000 ευρώ. Οι Πειραιώτες θα δώσουν στη Μάιντς λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ. 

Στις πρώτες δηλώσεις του on camera ο Κουντέ σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για την υποδομή. Κάθε άλλη δήλωση και οποιαδήποτε άλλη δήλωση θα την κάνουμε από αύριο που θα έχουμε τελειώσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments