Ελλάδα

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο βιαστής της 50χρονης

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο βιαστής της 50χρονης
Πετράλωνα: Συνελήφθη ο βιαστής της 50χρονης από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και οδηγείται σήμερα 23/6 στον εισαγγελέα.

Παρά τη σθεναρή αντίδρασή του, συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα. Ο κατηγορούμενος θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιων του εισαγγελέα σήμερα 23/6. Ο δράστης είχε ταυτοποιηθεί το Σάββατο,  19/6/, όταν η 50χρονη καθαρίστρια έζησε 9 εφιαλτικές ώρες στα χέρια του βιαστή της, όπου ο δράστης την κράτησε όμηρο στο διαμέρισμά του και την βίαζε επανειλημμένα ως τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια. 

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ μάλιστα ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό μίας 22χρονης κοπέλας και είχε μπει στη φυλακή για πέντε χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα με τις σοκαριστικές μαρτυρίες της, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Είμαι με ψυχολόγους»

Η 50χρονη καθαρίστρια σόκαρε το Πανελλήνιο μάλιστα μόλις περιέγραψε την κόλαση που έζησε στο σπίτι του τρόμου.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους», δήλωσε στο OPEN.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αριστερές οργανώσεις

Μετά την πρώτη συγκέντρωση που έγινε την ημέρα του βιασμού, δημιουργήθηκε και χθες το απόγευμα μικροφωνική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας οργανώσεις της αριστεράς και του αναρχικού χώρου στα Πετράλωνα, ξεκινώντας από τη γειτονιά της πολυκατοικίας που συνέβη το τραγικό συμβάν, αντιδρώντας στους συνεχόμενους βιασμούς παιδιών και γυναικών, αλλά και για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορώντας την αστυνομία για πολύ μεγάλη καθυστέρηση μετά την κλήση που δέχθηκε για το περιστατικό.

«Επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν»

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στον ΑΝΤ1 η γυναίκα που άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα. «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γυναίκα.

Πετράλωνα: Το χρονικό της υπόθεσης

Τον βιασμό της κατήγγειλε 50χρονη γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα. Όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού αλλά και ξυλοδαρμού από άντρα ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα ώστε να ξεκινήσει την εργασία της. Ο άντρας την εγκλώβισε στο σπίτι του κακοποιώντας την. Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments