Ελλάδα

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Ομαδικός βιασμός εγκύου

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Ομαδικός βιασμός εγκύου
Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη, όπου τρεις Πακιστανοί βίασαν μία έγκυο γυναίκα.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε γίνει η κατάθεση της 15χρονης για τον βιασμό που υπέστη στην Λιβαδειά. Αλλά και ο πιο πρόσφατος βιασμός 30χρονης στο Κολωνάκι.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών συνελήφθησαν σήμερα (23.06.2021) στην Ομόνοια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται, ότι βίασαν γυναίκα, τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Οι δράστες παρέσυραν με δόλο στο σπίτι τους την 26χρονη που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική καθυστέρηση και τη βίασαν.

Από τις αρχές, αναζητείται και ένας Αφγανός. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δολοφονία Ρέντη

Ο βιασμός της 30χρονης στο Κολωνάκι

Η γυναίκα γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της το βράδυ του Σαββάτου (19/6/2021) σε ένα μαγαζί που δούλευε η 30χρονη. Εκεί οι δύο τους, άρχισαν να συνομιλούν και να γνωρίζονται και στη συνέχεια ήπιαν μερικά ποτά. Ο 45χρονος πρότεινε στην 30χρονη να συνεχίζουν τη διασκέδαση τους σε κάποια άλλο μπαρ. Η 30χρονη τον ακολούθησε σε μαγαζί στο Γκάζι. Εκεί αφού παρέμειναν για κάποια ώρα, ο 45χρονος της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στο Κολωνάκι, προκειμένου να πιουν ένα ποτό. H ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε. Εκεί ο 45χρονος μεταμορφώθηκε από ευγενικός άνδρας σε έναν αδίστακτο βιαστή, κλείδωσε την πόρτα και στην συνέχεια επιτέθηκε στη γυναίκα και την βίασε.

Η 30χρονη παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να μαζέψει να αποδράσει από το σπίτι. Κατέβηκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει. Ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, όπου και ανέφερε στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 45χρονου στην οδό Καρνεάδη όπου και τον συνέλαβαν, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments