Lifestyle

Σπύρος Φωκάς: Σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί

Σπύρος Φωκάς: Σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί
Η κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά δεν οδεύει προς το καλύτερο , το αντίθετο μάλιστα.

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά ο οποίος δίνει πλέον την ύστατη μάχη για τη ζωή του έχοντας στο πλευρό του τους αγαπημένους του ανθρώπους. “Είναι στα χέρια του Θεού”, αναφέρουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του patkiout.gr, ο ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με τα καρδιακά αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ ήταν οι ίδιοι οι γιατροί του που θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους., όπως κι έγινε.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Σπύρος Φωκάς: “Είναι στα χέρια του Θεού”, λένε οι γιατροί.Περιμένουν ένα θαύμα

Ωστόσο, ο ηθοποιός που μας έκανε περήφανους στο Χόλιγουντ και όχι μόνο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον ανάγκασαν να διαμένει στα 83 του χρόνια μαζί με τη γυναίκα του σε ένα κοντέινερ στην Κόρινθο.

Η περιπέτεια της υγείας του

Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Φωκά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στις προβλεπόμενες υποχρεώσεις του και αυτό επέφερε μεγάλα προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, o 83χρονος διεθνής Έλληνας ηθοποιός, μεταφέρθηκε με δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά, στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους για ένα ολόκληρο 24ωρο. Αφορμή για αυτήν την άσχημη περιπέτεια υγείας του ήταν το γεγονός ότι μία μέρα μετά τα γενέθλιά του, στις 16 Αυγούστου, η ΔΕΗ λόγω απλήρωτων λογαριασμών έκοψε την παροχή ρεύματος στο μικρό σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας που έχει αποκτήσει η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου από την οικογένειά της και διαμένει το ζευγάρι. Επιπλέον ο ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι λόγω χρεών στην Εφορία, παρακρατήθηκαν τα χρήματα των πνευματικών δικαιωμάτων του από τις ταινίες που έπαιξε στην Ιταλία. fokkas

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments