Lifestyle

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Σάλος από δημοσίευσή της για τα Γλυκά Νερά

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Σάλος από δημοσίευσή της για τα Γλυκά Νερά
Χρυσηίδα Δημουλίδου: Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσίευση της συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μια πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δημοσίευση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, από τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του.

Η συγγραφέας συνηθίζει να σχολιάζει συνήθως τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα. Στην περίπτωση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, αποφάσισε να αφαιρέσει τον Αλέξη Κούγια, από παράδειγμα καλού δικηγόρου σε βιβλίο της.

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Τι είπε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου γράφει ότι «Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι ας μη ψάχνουν οι δημοσιογράφοι για “λαβράκια”, δεν υπάρχουν». θεωρεί ότι: «Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες», ενώ τελικά πιστεύει πως «δεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της… είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του».

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος «κατέστρεψε τη ζωή του» γιατί «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος», ενώ η Χρυσηίδας Δημουλίδου μας ενημέρωσε επίσης ότι: «Το να θέλουν κάποιοι να ανεβάσουν την τηλεθέαση λέγοντας “βλακείες” γιατί άκουσα πάρα πολλές και από σοβαρούς δημοσιογράφους και να παριστάνουν τους ειδήμονες, μειώνει τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, την φερεγγυότητα τους ως δημοσιογράφους και καταντά κουραστικό».

«Τα πράγματα είναι απλά και όχι τόσο πολύπλοκα όσο τα παρουσιάζουν. Το θύμα, η 20χρονη Καρολάιν, εκδήλωνε μετά τη γέννηση του παιδιού της, περίεργη συμπεριφορά όχι μόνο λόγω ορμονικής ανισορροπίας από την επιλόχεια κατάθλιψη που όπως αναφέρεται βίωνε αλλά και από το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη να αναλάβει τα «βάρη» του έγγαμου βίου και της μητρότητας που για εκείνη, ως τότε, είχαν χρώμα “ροζ”. Και πώς να μην έχουν; Δεν είχε προλάβει να αποκτήσει εμπειρίες δεν είχε ιδέα τι σήμαινε να είσαι μητέρα σε τόσο νεαρή ηλικία.»

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη γνώρισε στην τρυφερή ηλικία του 15,5 ετών και έκτοτε ήταν μαζί του, ήταν ο πρώτος και τελευταίος άνδρας της ζωής της. Γοητευμένη προφανώς από την ωραία του εμφάνιση, τα νιάτα του αλλά και το γεγονός πως ήταν πιλότος( βάση στατιστικών το επάγγελμα του πιλότου θεωρείται από τα πλέον γοητευτικά) στα μάτια της φάνταζε ως «θεός» που θα της χάριζε τον επίγειο παράδεισο και επομένως μια ζωή με ταχύτητες, πολύ ενδιαφέρουσα μακριά από την ήρεμη ζωή του νησιού που ζούσε από τότε που γεννήθηκε και που εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, τους υπόλοιπους μήνες η ζωή ήταν μια ατέλειωτη ρουτίνα, αποκόπτοντας την από συγκινήσεις και ενδιαφέροντα που φυσιολογικό ήταν να θέλει να βιώσει μία έφηβη της ηλικίας της.» Χρυσηίδα Δημουλίδου

«Η Καρολάιν ομολογουμένως ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι και πέρα από πολεμικές τέχνες που διδασκόταν, έπαιζε και ερασιτεχνικό θέατρο και θα μπορούσε να κάνει άνετα καριέρα μοντέλου, ηθοποιού ή οτιδήποτε επιθυμούσε., είχε όλα τα προσόντα. Είμαι σίγουρη πως αν δεν παρουσιαζόταν αυτός ο άνδρας, η ζωή της θα είχε πολύ διαφορετική πορεία.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments