Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Ελληνίδα συγγραφέας τον έσβησε από παράδειγμα καλού δικηγόρου σε βιβλίο της

Αλέξης Κούγιας: Ελληνίδα συγγραφέας τον έσβησε από παράδειγμα καλού δικηγόρου σε βιβλίο της
Αλέξης Κούγιας: Μία νέα «κόντρα» γεννήθηκε.

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών καθώς δέχθηκε στις αρχές της εβδομάδας να αναλάβει ως συνήγορός του τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή, σκηνοθέτη και ηθοποιό. Ωστόσο, έχει προκαλέσει πολλά και αρνητικά σχόλια, όχι μόνο γιατί ήταν θετικός στο να τον αναλάβει αλλά επειδή προέβη και σε προκλητικές δηλώσεις για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Ο γνωστός ποινικολόγος άλλωστε, έχει ανοίξει πολλά «μέτωπα» και μία νέα… κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε, καθώς η Χρυσηίδα Δημουλίδου ξέγραψε- κυριολεκτικά- τον Αλέξη Κούγια. Είναι φανερό πως η ανάληψη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη έχει κοστίσει ιδιαίτερα στον Αλέξη Κούγια, καθώς μεγάλη μερίδα των πολιτών και του καλλιτεχνικού κόσμου καταδίκασε αυτή του την κίνηση. Εξάλλου, οι δηλώσεις του, η προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητας των μηνυτών και οι απειλές του για μηνύσεις κατά πάντων απλά έριξαν περισσότερο… λάδι στη φωτιά, εξαγριώνοντας τον κόσμο.

Η Ελληνίδα συγγραφέας η οποία από το 2009, υπογράφει τα έργα της με το όνομα «Χρυσηίδα Δημουλίδου», αποφάσισε να αφαιρέσει αναφορά στο όνομα του Αλέξη Κούγια από το νέο της αστυνομικό πόνημα. Όπως ανέφερε η συγγραφέας σε σχόλιο στο Facebook, μεγάλο μέρος του νέου της βιβλίου αφορά σε δικαστική πλάνη και σε κάποιο σημείο αναφέρεται το όνομα του κ. Κούγια «ως παράδειγμα ικανού δικηγόρου υπεράσπισης». «Μετά από τα τελευταία γεγονότα, το αφαίρεσα και το αντικατέστησα με όνομα μυθοπλαστικό. Λυπάμαι πολύ που αναλάβατε αυτή την υπόθεση», εξηγεί η κ. Δημουλίδου σε αυτήν την κίνηση πρωτοφανούς σκληρότητας.

Πάντως, η Χρυσηίδα Δημουλίδου έχει απασχολήσει προσφάτως τα μέσα ενημέρωσης και τα social media με την κόντρα με τον Χάρη Βαρθακούρη. Όλα ξεκίνησαν όταν η συγγραφέας με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook άσκησε κριτική στον παρουσιαστή για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στην Αντελίνα Βαρθακούρη στην εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί το Σαββατοκύριακο. «Ο κύριος Βαρθακούρης ξεχνά ότι βρίσκεται ως παρουσιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι σπίτι του και προσβάλλει συνεχώς την παρουσιάστρια και σύζυγό του γλυκύτατη Αντελίνα που προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται και αυτό δεν τον τιμά ούτε αρέσει σε μας τις γυναίκες. Ας προσέξει λίγο τους τρόπους του», έγραψε η γνωστή συγγραφέας στο post της, με τον Χάρη Βαρθακούρη να απαντά στο σχόλιό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments