Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 πολλά χρόνια πριν

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 πολλά χρόνια πριν
Βίντεο που δείχνουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο , να έχει συστηθεί στο ευρύ κοινό μέσα από του τηλεοπτικούς δέκτες , βρήκαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε εμφανιστεί στις οθόνες μας το 2013, προπαραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 25 ετών. Πολλά χρόνια πριν προτού διαπράξει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο Αναγνωστόπουλος έδειχνε πολύ άνετος μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Τότε συμμετείχε στο πάρτι, που διοργάνωσε η Superior Air για τα παιδιά, που το είχαν ανάγκη σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, λόγω των ημερών των Χριστουγέννων. Στο 1.26 του βίντεο φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε χαλαρές στιγμές:

Δύο χρόνια μετά, η εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα Επαγγέλματα» από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, βρίσκεται πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Πάχη Μεγάρων. Σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο φως το debater.gr, εκεί ο 33χρονος τώρα πιλότος σε ηλικία 27 ετών φαίνεται να παρακολουθεί τις οδηγίες των ανωτέρων του.

Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την πολύωρη κατάθεση του στον ανακριτή για τον φόνο της συζύγου του.

Κατόπιν της πολύωρης κατάθεσης του ο πιλότος κρίθηκε προφυλακιστέος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Να θυμίσουμε ότι ο ένας από τους δύο δικηγόρους του κατηγορουμένου παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του. Ακόμη, ο 33χρονος φέρεται να έκανε κάποια αιτήματα στον ανακριτή.

Πιο συγκεκριμένα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. «Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειάς μου» φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προφυλάκισή του. 5328610-scaled

Η μεταγωγή του πιλότου στις φυλακές

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια είπε προς τους δημοσιογράφους: «Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη». «Πράγματι ομολογημένη πράξη ήταν, ομολογημένη πράξη είναι. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία μέσα στη δικογραφία και δόθηκαν και εκεί διευκρινίσεις» σημείωσε ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εξερχόμενος από την Ευελπίδων.

Όπως είπε, θα προσκομισθούν και άλλα στοιχεία ή μαρτυρικές καταθέσεις προκειμένου να στηρίξουν ή μη τους ισχυρισμούς του εντολέα του. Ο δικηγόρος σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ολοκλήρωσε την απολογία του με τη φράση: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments