Τεχνολογία

Instagram: Posts και από τον υπολογιστή

Instagram: Posts και από τον υπολογιστή
Το instagram αποφάσισε να επιτρέψει να γίνονται posts και από την έκδοση για υπολογιστές.

Η web έκδοση του Instagram δεν ήταν και πολύ χρήσιμη έως τώρα, αφού επέτρεπε να βλέπεις μόνο τα posts, ενώ δεν έχει πολύ καιρό που προστέθηκαν τα stories και τα μηνύματα. Αν κάποιος ήθελε να ανεβάσει κάτι στο λογαριασμό του, έπρεπε να γίνει αποκλειστικά από την εφαρμογή της mobile συσκευής του.

Instagram: Σημαντικές αλλαγές

Πλέον, το Instagram επιτρέπει να ανεβάσει κάποιος φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από το PC μέσω του site της εταιρίας. Το χαρακτηριστικό δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για όλους, αλλά πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει πως ήδη το χρησιμοποιούν.

Υπόψιν όμως πως το Instagram αντιμετωπίζει αυτό το update ως δοκιμή (όπως πληροφορούν οι UH) και ίσως να μην είναι αυτή η τελική μορφή του, αν καταφέρει τελικά να γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό, αφού μένει να αποδειχθεί πόσο χρήσιμο είναι. Σίγουρα όσοι επεξεργάζονται φωτογραφίες και βίντεο στον υπολογιστή τους, θα εκτιμήσουν την ευκολία να ανεβάσουν απευθείας το περιεχόμενό τους στο Instagram.

Αλλαγές Instagram: Η νέα λειτουργία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ορισμένες χώρες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Πως δουλεύει.

Μία νέα λειτουργία πρόκειται να γίνει σύντομα διαθέσιμη που θα αφορά τα Instagram Stories. Πρόκειται για μία σειρά από μεταρρυθμίσεις στην διάσημη πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς στο παρελθόν το Instagram ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει μία εκδοχή της εφαρμογής αποκλειστικά για παιδιά, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με το «κρύψιμο» των likes.

Πιο συγκεκριμένα, Instagram και Twitter ενώνουν τις δυνάμεις του δικτύου τους και των δυνατοτήτων τους και προσφέρουν μια νέα δυνατότητα για τα stories.

 svg%3E

Πως λειτουργεί

Μέχρι σήμερα εάν θέλαμε να μοιραστούμε ένα tweet στις ιστορίες του Instagram έπρεπε να το κάνουμε screenshot και στη συνέχεια να αναρτήσουμε τη φωτογραφία.  Η διαδικασία αυτή πλέον, γίνεται πιο απλή, καθώς το Twitter αποφάσισε να μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τα tweets απευθείας στα Instagram stories.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments