Lifestyle

Justin Bieber: Ήρθε στη Μύκονο για διακοπές

Justin Bieber: Ήρθε στη Μύκονο για διακοπές
Justin Bieber: Ήρθε στη Μύκονο υπό άκρα μυστικότητα.

Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey, βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές. Πρόκειται για ακόμη έναν διάσημο «επισκέπτη» στη χώρα μας, μετά και το θρύλο του μπάσκετ Magic Johnson και την γοητευτική Ιταλίδα Chiara Ferragni.

Justin Bieber: Για διακοπές υπό άκρα μυστικότητα στη Μύκονο

Ο 27χρονος μουσικός αστέρας έφτασε στην Μύκονο με ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του Χάιλεϊ Μπόλντγουιν Μπίμπερ και έκατσε μόλις μια μέρα, ενώ όπου κι αν κυκλοφόρησε είχε μαζί του έναν πανύψηλο σωματοφύλακα. Στα social σχολιάστηκε ότι ακολούθησε επίσκεψη στην πανέμορφη Ίο.

O Bieber επέλεξε να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί του νησιού και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, οι οποίοι στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media. Όπως πάντα ήταν ντυμένος casual και δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο του καπέλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται ο Τζάστιν Μπίμπερ τις ομορφιές της Ελλάδας. Μάλιστα πίσω στο 2016 ο ποπ σταρ είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και είχε φτιάξει ένα βιντεάκι για να υμνήσει τις υπέροχες παραλίες και εικόνες της Σαντορίνης και τα ηλιοβασιλέματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Ντυμένος casual, με κίτρινη βερμούδα, λευκό t-shirt, λευκά sneakers και μαύρο καπέλο, έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρός και χαμογελαστός.

Justin Bieber: Ποιος είναι

Ο Τζάστιν Ντρου Μπίμπερ είναι Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός, παραγωγός. Το 2007 τον ανακάλυψε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν, από τα βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube ο Μπίμπερ. O Μπράουν εντυπωσιάστηκε από τα βίντεο και επικοινώνησε με την μητέρα του Μπίμπερ, Πάττι, για να την ενημερώσει πως θα τον ενδιέφερε να συνεργαστεί με τον νεαρό μουσικό. Αφού εκείνη συμφώνησε, ο Μπράουν κανόνισε να συναντηθεί ο Μπίμπερ με τον Άσερ Ρέιμοντ στην Ατλάντα και ο Μπίμπερ σύντομα υπέγραψε συμβόλαιο με τον όμιλο Raymond Braun Media Group, ενώ αργότερα του προσφέρθηκε από τον Λ.Α. Ρέιντ δισκογραφικό συμβόλαιο με την Island Records.

Justin Bieber

O Μπίμπερ κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, My World, ο οποίος έγινε γνωστός στις Η.Π.Α, επειδή ειχε εκατομμύρια πωλήσεις. Το πρώτο άλμπουμ κανονικού μήκους του Καναδού, My World 2.0, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2010. Έφτασε στην κορυφή σε πολλές χώρες και έγινε πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχε προηγηθεί το single «Baby», το οποίο είναι το τραγούδι που έχει γνωρίσει την περισσότερη δυσαρέσκεια. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ, ακολούθησε η πρώτη του περιοδεία, My World Tour, τα ρεμίξ άλμπουμ, My Worlds Acoustic και Never Say Never – The Remixes και η πρώτη του βιογραφική ταινία, η οποία ήταν βασισμένη στην περιοδεία του, Never Say Never.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments