Αθλητισμός

Εντσάμ: Δεν τον αφήνει η Σέλτικ, αποχωρεί η ΑΕΚ

Εντσάμ: Δεν τον αφήνει η Σέλτικ, αποχωρεί η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ενημερώνει πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο την Σέλτικ και αποχωρεί από την υπόθεση του Εντσάμ

Για να λέμε την αλήθεια όλη αυτή η ιστορία με την οψιόν της Σέλτικ με τον Εντσάμ και το γεγονός πως ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και θα μπορούσε έτσι απλά να τον πάρει η ΑΕΚ, από την αρχή έδειχνε λίγο δύσκολο να γίνει αποδεκτή ως δεδομένη. Και τελικά όσοι την αντιμετώπιζαν από την αρχή με καχυποψία φαίνεται να δικαιώνονται. Από την ΑΕΚ φαίνεται πως κατάλαβαν τα τελευταία 24ωρα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι τις 30 Ιουνίου κι έτσι ενημέρωσαν (προφανώς την πλευρά του ποδοσφαιριστή) πως αποσύρονται από την υπόθεση.

Από την Ένωση προκύπτει πως με βάση την πληροφόρηση που έχουν, η ιστορία θα τραβήξει κι άλλο από πλευράς Σέλτικ, τουλάχιστον μέχρι 15 Ιουλίου. Πάντα σχετικά με την οριστική απόφαση για το μέλλον του παίκτη, ενώ είναι στην παρούσα φάση ανοικτό από πλευράς Σέλτικ να ασκήσει την οψιόν και να τον κρατήσει για άλλα δύο χρόνια. Αυτή είναι η πληροφόρηση από πλευράς ΑΕΚ, ωστόσο γίνεται πλέον πολύ μπερδεμένο το τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την οψιόν. Οφείλουμε να πούμε εδώ βέβαια πως η δυνατότητα της Σέλτικ να αποφασίσει για το συμβόλαιο του Εντσάμ κι αν ήθελε να τον άφηνε κι ελεύθερο επιβεβαιώνεται εδώ και καιρό κι από τα ρεπορτάζ από την Σκωτία. Το ζήτημα βέβαια τώρα, είναι ότι γενικώς από την ΑΕΚ υποστηρίζουν πως έχουν καταλάβει ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Έχουν περάσει κάμποσες εβδομάδες που η ΑΕΚ έχει μπει στην διαδικασία αναμονής για τον Εντσάμ, ο οποίος βέβαια και λόγω θέσης που καλύπτει, αλλά και λόγω της ποιότητας του είχε θεωρηθεί εύλογα μια πολύ κομβική κίνηση. Επιπλέον τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν ρεπορτάζ για ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων κι αυτό όσο να ναι έρχεται περισσότερο στο μυαλό, τώρα που η ΑΕΚ δηλώνει απόσυρση από την περίπτωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments